Tinder zonder Facebook? Dit Kun Je Doen!

tinder zonder facebookIs Tinder zonder Facebook eigenlijk mogelijk?

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen ben je vast opzoek naar manieren om Tinder te gebruiken zonder Facebook te gebruiken. 

Het is maar goed dat je deze pagina gevonden hebt. Ik zal je hier namelijk vertellen of dit mogelijk is of niet .

Het kan zijn dat je Tinder nog nooit gebruikt hebt, of gewoon een beetje bezorgt bent over je privacy.  Hier zal ik ook even wat meer over vertellen.  Lees dus snel verder!

[mashshare]

Kan Tinder zonder Facebook?

Ik zal je maar gewoon direct vertellen of dit nu kan of niet.

Nee, helaas kun je Tinder niet gebruiken zonder Facebook. Maar niet in paniek raken.

Er zijn genoeg mensen zonder actief Facebook profiel die gewoon scharrels regelen via Tinder. Hoe doen ze dit?

Door apart een Facebook profiel op te zetten voor Tinder. Dit is in een paar minuten gebeurd. Heb je hier hulp bij nodig? Kijk dan even onder aan de pagina voor meer informatie over ook jij een Tinder expert kunt worden.

Waarvoor heeft Tinder Facebook dan nodig?

Je vraag je misschien af waarom Tinder je Facebook gegevens dan nodig heeft. Dat is niet zo gek en een goede vraag. 

Veel mensen staan hier namelijk een beetje te weinig bij stil. Je “betaald” voor de meeste gratis apps in de eerste plaats met je gegevens.

Deze gegevens worden vervolgens gebruikt om je gericht advertenties te laten zien. Dit is wat Facebook ook doet en ook enorm veel geld mee verdient.

Tinder gebruikt je gegevens voor matches

Net als alle populaire dating sites, zijn er gegevens nodig. Anders kun je natuurlijk geen goede date vinden. Het is dus helemaal niet  erg om je gegevens te delen. Wees je wel goed bewust dat niets gratis is. Je betaald of met je gegevens of met geld. 

Tinder gebruikt waar mogelijk als je gegevens die het maar kan van je Facebook profiel. Het gaat erg ver maar je krijgt waarschijnlijk wel betere matches met een groot en redelijk oud Facebook profiel.

Je hoeft je trouwens absoluut geen zorgen te maken dat er automatisch gegevens van Tinder tevoorschijn komen op je Facebook pagina. Als dit zou gebeuren zou de app waarschijnlijk binnen een week niet meer gebruikt worden 😉

 

tinder zonder facebook anoniem

Anoniem op Tinder met Facebook

Nu is het natuurlijk niet zo dat de makers van Tinder dom zijn. Tinder was natuurlijk nooit zo groot geworden als er niet over nagedacht was.

Er zijn namelijk verschillende opties binnen Tinder om je anonimiteit te vergroten. Deze gegevens worden dan niet gebruikt om een match te vormen.

Maak een ander Facebook profiel aan

Een manier die veel mensen gebruiken om toch met Tinder aan de slag te kunnen, is het maken van een tweede Facebook profiel.

Hier ben je als eerste een nieuwe mailadres voor nodig. Als je dit gedaan hebt kun je een nieuw Facebook account aanmaken. 

Zorg ervoor dat je alle gegevens gewoon juist invult, behalve je mobiele nummer. Nu kun je je volledige focussen met het inrichten van je Tinder profiel, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je privacy. 

Iets voor jou? Tom Gorney is een Tinder Expert

Op deze pagina heb je kunnen lezen of Tinder zonder Facebook mogelijk is en wat je kunt doen om een beetje anoniem te blijven. 

Waar ik het nog met je over gehad heb is de Tinder Dating Toolkit van Tom Gorney, een vierdelige zeer populaire training waar mee je binnen no-time een echte Tinder Expert zult worden.

Hoe moet je je profiel optimaliseren voor meer matches? Wat kun je beter niet gebruiken als openingszin op Tinder? En nog veel, en veel meer … 

Ja, ik wil direct leren hoe ik beter word met Tinder!

 


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>