Tinder Dating Toolkit! Meer Matches?

Een paar weken geleden heb ik de stoute scharrel schoenen aangetrokken en ben ik aan de slag gegaan met de Tinder Dating Toolkit van Tom Gorney. Is dit nu echt je geld waard?

Tinder dating toolkit direct toegang Of kun je dit geld beter bewaren voor je dates? Wij zochten het voor je uit en vertellen het op deze pagina. Lees dus snel verder!

Wat is de Tinder Dating Toolkit?

Voor ik met mijn persoonlijke review, mening en ervaringen ga beginnen, wil ik je eerste vertellen wat de Tinder Dating Toolkit nu precies is. De Tinder Dating Toolkit is een vierdelige video cursus. Het zijn vier uitgebreide video’s over alles wat je moet weten over het krijgen van matches en dates.

Hoeveel foto’s plaats je? Hoe leg je contact met een match? Hoe escaleer je naar een date? Kortom het hele Tinder proces uitgelegd en direct toepasbaar. Over mijn resultaten zal ik je later in deze review vertellen.

Wie is de maker van de Tinder Dating Toolkit?

Eerst nog even een andere belangrijke vraag beantwoorden. Wie is nu eigenlijk de maker van de Tinder Dating Toolkit?

Tinder Dating Toolkit Tom Gorney
Tom Gorney

De maker is Tom Gorny. Tom is hoofdtrainer en mede-eigenaar van de succesvolle website masterflirt.nl.

Dit is een site die gemaakt is om mannen te helpen bij het succes met vrouwen.

Tom is zeker geen onbekende in de wereld van het daten, inmiddels is hij meer dan tien jaar werkzaam op het gebied van persoonlijke groei.

Zo heeft hij honderden mannen 1-op-1 geholpen en voor duizenden workshops mogen geven.

Voor wie is de Tinder  Dating Toolkit?

Is de Tinder Dating Toolkit voor mannen en vrouwen? Nee, helaas is het gemaakt voor mannen.

Als vrouw kun je te Toolkit misschien wel gebruiken om je voor te bereiden om wat komen gaat 😉 De Tinder Dating Toolkit is voor mannen die meer matches en dates willen via Tinder.

Wat gebeurd er na betaling?

Voordat ik mijn ervaringen ga delen wil ik eerst even vertellen wat er gebeurd na betaling. Ik krijg hier namelijk best veel vragen over. Na betaling krijg je een welkomst mail met factuur, en de gegevens die je nodig bent om direct de video’s te kijken.

Zo kun dus vrijwel direct aan de slag met de Tinder Dating Toolkit na betaling.

Mijn review, mening en ervaringen

Ik zal je nu vertellen over mijn eigen ervaringen met de Tinder Dating Toolkit. Enkele weken geleden had ik besloten om mijn Tinder kennis is flink op te krikken, dus ik kan je er nu van alles over vertellen. Ik begin eerst met de inhoud van de video’s en de praktische voorbeelden die worden besproken.

De video’s

Het eerst wat je natuurlijk gaat doen is het bekijken van de video’s. De video’s zijn professioneel gemaakt en helder opgebouwd.

Na een korte introductie wat Tinder nu eigenlijk echt is, krijg je waardevolle informatie over hoe het versier proces er uitziet aan de hand van drie fasen.

In de video’s worden Tinder gesprekken gevoerd als voorbeeld met als uiteindelijke doel het scoren van een telefoonnummer.

Tinder Dating Toolkit review

Praktische voorbeelden

Er zijn verschillende waardevolle voorbeelden uit de praktijk te vinden in de toolkit. Vooral de voorbeelden over de ideale teksten in het Tinder profiel vond ik erg handig. Je ziet ook voorbeelden van hoe het wel moet en hoe het absoluut niet moet, alleen hiervan kun je direct veel leren.

Ook het deel over de openingszinnen voor Tinder die je kunt gebruiken heb ik natuurlijk direct getest in de praktijk, en het resultaat mocht er wezen.

Mijn resultaten met de Tinder Dating Toolkit

Fan van Tinder was ik eigenlijk nooit. Ik dacht altijd dat het een hype was en dat deze scharrel zoeken app binnen no time vergeten zou zijn.

Ik dacht dat ik wist hoe het allemaal werkte.

De Tinder Dating Toolkit heeft mij echter laten zien dat ik het eigenlijk (de paar keer dat ik het gebruikte) niet op de optimale manier deed.

Mijn zelfvertrouwen op Tinder is nu een stuk hoger omdat ik gewoon weet dat mijn profiel goed in elkaar zit. En dat is erg belangrijk, blijkt wel in de praktijk. Ik heb sneller gesprekken en kan deze ook over langere periode vasthouden.

Meningen van andere gebruikers

Zoals heb kunnen lezen ben ik best positief over de Tinder Dating Toolkit. Ik weet nu dat een goed opgebouwd profiel wel degelijk enorm veel kan schelen. Hoe denken anderen eigenlijk over de toolkit? Ik ging opzoek. Marek zei bijvoorbeeld:

Nadat ik het Tinder Dating Tookit pakket ben gaan gebruiken heb ik er veel meel plezier in. Met name de kennis van hoe het proces werkt en hoe vrouwen het ervaren (ermee omgaan) heeft gezorgd dat ik er veel relaxter in zit en nu wel de resultaten krijg.

En Marcel:

Het toffe aan de toolkit is dat het alle aspecten van Tinder behandeld (je profiel, het gesprek beginnen, hoe leuk gesprek hebben, etc). Daarnaast werd ik het meest geholpen door de duidelijke voorbeelden in de toolkit. Zo laten ze bijvoorbeeld hele tinder gesprekken zien en op die manier leer ik het makkelijkst hoe ik een leuk gesprek kan voeren. 

Tinder Dating Toolkit prijs

De prijs van de Tinder Dating Toolkit is 17,- euro, en dat vindt ik een goede prijs voor een uitgebreide video cursus. Ongeveer de zelfde prijs als een paar drankjes met een date dus. Als jij het voor elkaar krijgt om meer matches en dates te scoren is die 17,- natuurlijk helemaal niet zo relevant.

Je bent dan waarschijnlijk alleen meer kwijt aan die nieuwe dates, dat staat hier natuurlijk los van.

Geld terug garantie?

Als jij niet meer matches en meer dates krijgt door de Tinder Dating Toolkit krijg je direct zonder vragen je geld terug.  Dit is eigenlijk ook waarom ik er aan begonnen ben. Je loopt namelijk helemaal geen enkel risico en kunt gewoon via iDeal betalen.

Tinder Dating Toolkit kopen (+link!)

*Product is niet meer beschikbaar!*

Je hebt kunnen lezen dat ik erg positief ben over de Tinder Dating Toolkit en kan het iedereen aanraden die zeker wel weten dat zijn profiel optimaal is ingericht.  Door de openingszinnen en de gesprek voorbeelden uit de video’s zul je betere resultaten gaan zien in je eigen gesprekken op Tinder.

De Tinder Dating Toolkit kopen doe je via onderstaande knop.

Kijk als beste alternatief voor dit product naar BerichtenBaas van Attraction Gym!


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>