Hoe Kun Je Een Gesprek Starten Met Een Mooie Vrouw?

Een gesprek starten met een mooie vrouw kan best lastig zijn. De kans is groot dat jij het hier mee eens bent en dit dan ook eigenlijk veel te vaak uitstelt.

Het is zoals je weet vaak een kwestie van niet nadenken maar doen.

Mogelijk is het echter niet om een scharrel of relatie te beginnen zonder eerst een gesprek te voeren. Als dit wel zou kunnen... 

Helaas is de realiteit net wat anders. Het probleem is meestal dat beide partijen - de man én de vrouw - het gesprek niet vaak genoeg starten. 

Zelfs de meest zelfverzekerde mensen, kunnen opeens enorm verlegen worden als ze een mooie man of vrouw tegenkomen. 

Een gesprek starten is dan extra moeilijk en vaak een soort mentale barrière.

Dat is dan ook de reden voor dit artikel. Hoe kun je hier doorheen breken? Gelukkig heb ik deze issue al met vele vriendinnetjes besproken, en ga ik je hieronder wat tips geven.

Laat ik beginnen met het standaard zinnetje en bekend feit: Alle vrouwen/ meiden zijn anders.

Toch zijn er zeker wel standaard dingen die je moet vermijden om ultra ongemakkelijke situaties te voorkomen. Iets wat niet echte een goede start is als je een gesprek probeert te starten. 

Als je deze vaak voorkomende ‘fouten’ kunt vermijden, is de kans veel groter dat je er een leuke vriendschap, scharrel of zelfs lange termijn relatie aan overhoudt!

Gesprek Beginnen: Twee Veel Voorkomende Situaties 

Er zijn twee situaties die we gaan bespreken. Namelijk praten met vrouwen face-to-face,  ‘in het echt’ oftewel in persoon én op Sociale Media (Facebook Messenger, WhatsApp, Instagram DM’s). 

Het is ongetwijfeld een stuk spannender om in het echt een bloedmooie vrouw aan te spreken. Je kunt je dan immers niet verbergen achter een beeldscherm en gewoon niet meer reageren als het misloopt. 

Dat gezegd hebbende, gaat er óók op Sociale Media en WhatsApp nog bizar veel mis bij de meeste mannen. Laten we de do’s en dont's bekijken in beide situaties!

Mooie Vrouw Aanspreken - Hoe Stap Je Op Haar Af 

Waar je je eigenlijk direct van bewust van moet zijn is dat het voor haar ook vrij spannend is. 

Ben jij zelf wel eens aangesproken door iemand die je niet kent? Dit vond jij in het begin vast ook niet zo fijn. Tuurlijk, mooie wat oudere vrouwen, zijn vast al tientallen al dan niet honderden keren aangesproken, toch? 

Niets blijkt soms minder waar! Ik heb laatst een praatje gemaakt met een bloedmooie vrouw. Tot mijn verbazing was het ook allemaal een beetje nieuw voor haar. Het gebeurde gewoon niet vaak dat ze zomaar werd aangesproken. 

sociale superster bonussen review mooie vrouw aanspreken

Een feit is dat schoonheid, bij zowel mannen als vrouwen, soms af kan schrikken. Hierdoor kom je dus nog regelmatig schoonheden tegen die nauwelijks aangesproken worden...

Praktische aanspreek tips:

  • Maak altijd eerst oogcontact met een glimlach. Lachen is belangrijk. De hele tijd een brede lach op je gezicht is echter ook niet aan te raden;
  • Let op haar lichaamstaal en beslis direct of aanspreken op dat moment kan;
  • Als beginner raad ik je niet aan om vrouwen aan te spreken die met vriendinnen zijn (met wat meer ervaring kan dit zeker, in deze video’s zie je daarvan voorbeelden)
  • Let op je eigen lichaamstaal. Enthousiast overkomen is altijd goed in het begin. Armen over elkaar of het vermijden van oogcontact moet je écht vermijden.
  • Elimineer twijfelwoorden. Op 3:30 in de onderstaande video legt Daan de Ram wat dit zijn. Dit zijn woorden waarvan gesprekken vaak een negatieve en saaie lading krijgen. Je kunt ze dus beter alleen gebruiken wanneer echt nodig.

Nu je weet hoe je op die mooie vrouw kunt afstappen, gaan we kijken hoe je een gesprek het beste kunt beginnen.

Hoe Begin Je Een Gesprek Met Een Mooie Vrouw In Het Openbaar

Hoe stap je nou in het openbaar op een vrouw af die niet zomaar voorbij kunt laten gaan? Allereerst is het zaak om een goede context opening te hebben.

Bij een bushokje kun je beginnen over de bus of reistijd. In de supermarkt kun je beginnen over kook jouw extreem goede kook skills. Kom dus niet met hopeloze openingszinnen die niet in de context van het moment passen. 

Een goede manier om te openen is met een complimentje op een open en humoristische wijze (wanneer dat kan, wees opportunistisch).

Stel je komt een leuke dame tegen met precies dezelfde kleur shirt.

Dan kun je openen met: 

"Hey, leuke kleur shirt heb jij, dit is wel een beetje toevallig hoor. Geloof jij in toeval?

Wat brengt jou hier? Mijn naam is "x" btw!"

**Reacties**

Ik moet nu weer verder. Zou graag eens koffie met je doen om verder te praten over onze kleur fetisj, haha! Het lijkt me dus handig dat we nummers uitwisselen...

Belangrijk is dus: enthousiasme, starten met een complimentje/ humor wat in de situatie past, het kort houden, nummer krijgen.

Meer voorbeelden van gesprekken en live interacties met de mooiste vrouwen? Misschien is dan de videotraining FLOW van Attraction Gym wel iets voor jou. 

Hierin staan namelijk 100+ geheime camera interacties met de mooiste vrouwen. Het is écht meer dan 40 uur levensveranderende video.

=> Meer Informatie Of Direct Registreren Voor FLOW? Klik Dan Hier.


Hoe Start Je Een Gesprek Met Een Vrouw Op Social Media Of WhatsApp?

In het eerste deel van dit artikel heb je hopelijk wat waardevolle tips gekregen voor face-to-face gesprekken met mooie vrouwen. In het laatste deel van dit artikel gaan we kijken naar het online deel van gesprekken voeren met mooie vrouwen. 

Onze beste tip voor op profielen op bijvoorbeeld Tinder en Bumble is het volgende.

Zet een CTA (Call To Action) in je profiel. Je geeft dan als het ware een onderwerp om het gesprek te starten. Dit spoort vrouwen zelf aan om het gesprek te beginnen...

Een voorbeeld van zo'n CTA is:

"Laat me even weten wat je favoriete gerecht of eten is!"

of

"Naar welk land wil jij sowieso binnenkort naartoe?"

Je zult verstelt staan hoe goed dit werkt! 

Naast een goed profiel, is het ook zaak om te weten waar het vaak fout gaat. Hier nog wat punten waar je op moet letten:

  • Niet direct foto's sturen (op Whatsapp);
  • Begin niet direct over foto's op haar profiel (van haarzelf, huisdier mag);
  • Kom niet over als een hopeloze one-night-stand zoeker;
  • Probeer geen gesloten (ja of nee) vragen te stellen in het begin;
  • Ga haar niet spammen als ze geen bericht terug stuurt (take te hint).

Wil jij meer voorbeelden én wil je weten hoe je van je smartphone een date-machine kunt maken? Bekijk dan eens het berichtensysteem genaamd Berichtenbaas

Als jij meer succes wilt op Tinder, Whatsapp of welke datingsite dan ook, of wel nummers krijgt maar geen dates, bekijk dit systeem dan sowieso even.

Dit systeem zal namelijk het giswerk uit jouw gesprekken halen.

Zelfs als je niet 'traditioneel knap' of niet bijzonder grappig bent...

=> Meer Informatie Of Direct Beginnen Met Berichtenbaas? Klik Dan Hier.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>