Wie is Daan de Ram?

Als jij op deze pagina bent beland, dan is de kans groot dat je meer wilt weten over Daan de Ram. Waarschijnlijk ben je zijn naam ergens op sociale media of een website tegen gekomen, en wil je meer informatie over Daan.

Misschien zit je er zelfs over na te denken om één van Daan's producten te kopen, en ben je daarom nieuwsgierig wie hij precies is.

Het is maar goed dat je op deze pagina terecht bent komen, want op deze pagina vertel ik je alles wat je moet weten over Daan de Ram.

Wie is Daan de Ram?

Goed, laat ik beginnen met vertellen wie Daan de Ram nou eigenlijk is.

Daan is de mede oprichter van de website AttractionGym.nl. Daarnaast is hij een full-time datingcoach voor mannen, met meerdere succesvolle programma's op z'n naam. 

Daan is rond 2008 begonnen als datingcoach. Hij gedraagt zich absoluut niet als een vrouwonvriendelijke datinggoeroe. Alles moet met een bepaalde natuurlijke flow gaan. 

Daan de Ram van Attractiongym

Daan tijdens een AttractionGym live evenement

Niet zo gek dat flow ook een naam is voor één van z'n populairste videotrainingen. Check het product overzicht verderop deze pagina voor meer informatie.

Wat is AttractionGym.nl

AttractionGym.nl is een website die Daan samen met een paar andere coaches heeft opgericht. Op deze website plaatsen ze regelmatige nieuwe artikelen en video's met van alles over succes met vrouwen.

AttractionGym.nl is ook de website waar de cursussen worden uitgebracht. Via de email stuurt Daan je ook regelmatig goede informatie over situaties met vrouwen.

Aanmelden voor deze e-mails van Daan doe je hier (opent in nieuw venster)

AttractionGym.nl is dus eigenlijk de thuisbasis van Daan de Ram.

BerichtenBaas: Daan's beste cursus?

Enkele maanden geleden besloot ik om BerichtenBaas zelf te kopen. Ik was namelijk behoorlijk nieuwsgierig naar dit product.

Net als zoveel mannen, kon ik ook nog wel wat tips gebruiken in de interactie met het andere geslacht. Vooral als het ging om hele mooie vrouwen, was ik altijd vrij snel geïntimideerd. 

Op WhatsApp en Tinder vielen gesprekken al snel stil. 

In mijn uitgebreide BerichtenBaas review vertel ik je wat mijn review, mening en ervaringen zijn. Ik kan je kan vertellen is dat er een wereld voor me open ging. 

Andere AttractionGym cursussen & trainingen

Hieronder een screenshot van alle cursussen die AttractionGym inmiddels beschikbaar heeft.

Klik op de afbeelding om naar het productoverzicht te gaan op AttractionGym.nl (opent in nieuw venster)

Naast het populaire Berichtenbaas, biedt AttractionGym ook een uitgebreidere videotraining aan, het AttractionGym FLOW Programma.

Dit is een soort BerichtenBaas mét videobeelden van echte interacties met vrouwen. Het wordt dus eigenlijk door Daan en de andere coaches in de praktijk aan je voor gedaan.

Veel mannen twijfelen dan ook tussen BerichtenBaas en FLOW. Is FLOW die extra investering wel waard? Daan onlangs mail geschreven naar z'n volgens over het verschil tussen BerichtenBaas en FLOW.

Hier een screenshot van het laatste deel van dat mailtje:

wie is daan de ram email

Klik voor volledige afbeelding of check hier FLOW info

Het hangt dus een beetje van je skills af die je op dit moment hebt. Heb je vooral moeite met Chatten/ Tinder/ WhatsApp met vrouwen, en zijn je 'In Real Life' skills wel goed? Dan ga je voor BerichtenBaas. 

GodMode Cursus & Jaarprogramma (NIEUW!)

Sinds 2020 is het ook mogelijk om intensieve coaching te krijgen van Daan.

Voorheen waren er 'alleen de cursussen en de bootcamps. Hier miste toch nog iets. Sommige deelnemers hadden behoefte voor een persoonlijke coaching voor langere tijd...

GodMode (AttractionGym) 

GodMode is een gloednieuwe cursus van AttractionGym die vergelijkbaar is met FLOW alleen NIET specifiek over dating of versieren gaat.

Goed zijn in versieren of daten begint volgens Daan namelijk met veel andere dingen in je leven. Je natuurlijke aantrekkingskracht vinden is hier een onderdeel van. In GodMode helpt Daan je die in 9 weken vinden.

Bekijk hier meer informatie over GodMode >>

Het Jaarprogramma

De naam zegt het eigenlijk al. Dit is next level coaching van maar liefst een jaar. Alles zit nu nog in de beginfase. Niet iedereen kan en mag hier zomaar aan mee doen. Je komt eerst in een selectie traject. Stay tuned. 

Is Daan de Ram betrouwbaar?

Absoluut. Daan de Ram én AttractionGym.nl zijn betrouwbaar.

Nadat ik een product kocht via AttractionGym.nl kreeg ik vrijwel direct de onderstaande email van Daan (zie screenshot). Na aankoop van een product kun je dus vrijwel direct beginnen.

Is Daan de Ram betrouwbaar?

Absoluut. Daan de Ram én AttractionGym.nl zijn betrouwbaar.

Nadat ik een product kocht via AttractionGym.nl kreeg ik vrijwel direct de onderstaande email van Daan (zie screenshot). Na aankoop van een product kun je dus vrijwel direct beginnen.

charismagod inloggen attractiongym

FLOW van Daan de Ram uitproberen

Zoals je op deze pagina over Daan de Ram hebt kunt lezen ben ik zeer tevreden over FLOW, en raad ik je deze cursus dan ook van harte aan.

Als je écht wilt leren, aan de hand van meer dan 40 uur levensveranderende video, hoe je klaar kunt zijn met pijnlijke gesprekken is dit je kans. Met de 30 dagen garantie loop je geen enkel risico.

De eerste introductie video van FLOW bekijken doe je via onderstaande link.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>