Wie is Mathijs Dingjan en is hij Betrouwbaar?

Mathijs Dingjan is een naam die je de laatste tijd vast en zeker veel voorbij hebt zijn komen. Hij is namelijk de oprichter van de inmiddels enorm populaire website MannenBrein.nl, en heeft onder andere de cursussen De Blauwdruk van het Mannenbrein en Hem krijgen en Houden gemaakt.

Maar wie is hij nou eigenlijk? Wat is zijn verhaal? Weet hij nou écht zoveel over dating, relaties en alles wat hierbij komt kijken?

Oftewel: is er meer informatie over Mathijs die jij moet weten, voordat je met een cursus aan de slag gaat?

Op deze pagina zal ik je vertellen wie Mathijs Dingjan nou precies is, en wat je allemaal van hem moet weten voordat je met een cursus aan de slag gaat.

Wie is Matijs Dingjan?

Mathijs is een echte expert in de liefde. Het begonnen allemaal met het coachen van mannen in de liefde.

Sinds een aantal jaar houdt Mathijs zich echter voor het bezig met coaching van vrouwen in relatie met mannen. De andere kant van het verhaal dus. Hij gebruikt hier drie pijlers:

  1. Begrijpen van het mannenbrein
  2. Verbeteren van date en relatievaardigheden
  3. Werken aan je zelfvertrouwen en eigenwaarde

Hij merkte dat er vanuit steeds meer vrouwen ook vraag was naar coaching en informatie over mannen en de liefde. 

Met zijn jarenlange ervaringen in het coachen van mannen én zijn eigen ervaringen weet hij natuurlijk precies wat mannen wel of niet willen. 

mathijs van mannenbrein

Mathijs Dingjan

Zijn huidige missie is dan ook:

Het is mijn missie vrouwen te helpen een gelukkig liefdesleven te krijgen. Dat jij een heerlijke relatie met je droomman krijgt (en houdt) en tegelijkertijd een geweldige relatie met jezelf hebt.

Cursussen gemaakt door Mathijs Dingjan

Mathijs heeft zoals je misschien al weet een aantal cursussen op zijn naam staan. Dit doet Mathijs inmiddels niet meer alleen. Achter zijn populaire website zit inmiddels een heel team. 

Over deze thuisbasis lees je meer verderop in dit artikel. Laat ik je eerst nog even wat over zijn cursussen vertellen. 

De Blauwdruk Van Het Mannenbrein

In de Blauwdruk van het Mannenbrein vind je - zoals de naam al doet vermoeden - alles wat je moet weten over het brein van mannen. Hoe denkt een man? Welke bevestigingen heeft hij nodig?

blauwdruk van het mannenbrein

Zo wordt bijvoorbeeld behandeld waarom een man opeens niets meer van zich laat horen na die leuke date. In onze Blauwdruk van het Mannenbrein review kun je hier meer over lezen.

De Man van Je Dromen Krijgen en Houden

Dit is een uitgebreidere cursus die stap-voor-stap helt om de man van je dromen voor jou te laten kiezen. Het maakt niet uit of je hem al jaren kent of pas net date.

Je kunt het zien als een masterclass in liefdesrelaties met mannen. In onze De Man van je Dromen Krijgen en Houden review vind je er meer over. 

Is Mathijs Dingjan betrouwbaar?

Kijk, als jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans gewoon heel groot dat je wilt weten of Mathijs Dingjan wel te vertrouwen is. 

Absoluut.  Mathijs is te vertrouwen en is echt iemand die weet waar hij het over heeft. Hij bestaat echt en er zijn zover ik weet, geen rare verhalen over zijn producten of coaching.

De ervaringen met Mathijs Dingjan die ik voorbij heb zien komen zijn allemaal positief. Vrouwen leren vooral waarom een man op een bepaalde manier

De Man Van Je Dromen Krijgen en Houden ervaringen en mening facebook

Om zelf een stukje coaching te ervaring kun je inschrijven voor z'n gratis tips. 

Je staat dan op z'n mailinglijst. Mathijs stuurt bijna elke dag wel een leuke tip of verhaal uit de praktijk met veel waarde. Het is geen spam of wat dan ook, je kunt je ook makkelijk weer met één klik weer uitschrijven. 

Zijn thuisbasis: Mannenbrein.nl

Mannenbrein.nl is de website van Mathijs. Dit is ook direct de plek waar je je kunt aanmelden voor één van z'n trainingen. 

Daarnaast vind je er natuurlijk allerlei video´s en artikelen over mannen en alles wat hierbij komt kijken qua liefde. 

=> Inschrijven voor de gratis tips van Mathijs doe je op deze pagina


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>