Wat Zoeken Vrouwen in een Man? 10 Dingen Die Vrouwen Graag Zien

Sommige romantische comedy's staan misschien minder ver van der werkelijkheid af als je misschien zou denken. Een van de dingen die alle mannen graag willen weten is wat vrouwen nou zoeken in een man. 

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen ben je vast op zoek naar antwoorden. Je wilt je misschien wel voorbereiden op die eerst date. Het kan ook zijn dat je gewoon op zoek bent naar meer algemene informatie, en dat je vrouwen gewoon wat beter wilt leren begrijpen. 

Hoe dan ook, op deze pagina zal ik je vertellen waar vrouwen meestal specifiek naar kijken. Wanneer ze de keuze moeten moeten maken om de volgende stap te zetten, zijn er namelijk een aantal belangrijk punten waar ze op letten. Benieuwd? Lees dan vooral even verder!

Wat vrouwen in een man zoeken

Kijk, je het misschien zelf ook al een beetje door dat er geen simpel antwoord is op de vraag: "Wat zoeken vrouwen eigenlijk in een man?"

Dit komt doordat elke vrouw anders is, en dus ook andere eisen en wensen heeft. Toch zijn er wel bepaalde eigenschappen of "trekjes" waar 95% van de vrouwen eerst naar kijken. 

Het zijn eigenlijk een beetje de basis ingrediënten om succesvol vrouwen te kunnen daten. Laat we ze hieronder in willekeurige volgorde voor je op een rijtje zetten.

1. Zelfvertrouwen (van jezelf houden)

Kijk, het begint natuurlijk allemaal bij jezelf. Als je niet van jezelf houdt, hoe kan je dan van iemand anders houden en een goede relatie hebben? Juist, dat gaat meestal niet. Jezelf leren kennen en van jezelf houden is de eerst stap die elke man zou moeten zetten voordat ze aan een relatie beginnen. Dit geld natuurlijk ook niet alleen voor mannen!

2. Empathie

Weet jij wat empathie betekent? Zo niet, dan zal ik je dat nog even vertellen. Empathie betekent simpelweg dat je rekening kunt houden (en kunt inspelen op) de gevoelens van andere mensen. Vrouwen vinden het enorm fijn als je als man hier een ster in bent. Als je haar gevoelens niet kunt begrijpen, is het beginnen van een serieuzere relatie ook vrij moeilijk.

3. Assertiviteit 

Assertief zijn is niet alleen belangrijk om vrouwen aan te trekken. Het is ook belangrijk in het dagelijks leven. Het komt er op neer dat dit betekend dat jij vaker het initiatief neemt, en niet bang bent om je mening te geven. Vrouwen houden van mannen die niet gemakkelijk over zich heen laten lopen. 

4. Eerlijkheid (tot op zekere hoogte)

Goed, vrouwen houden uiteraard van eerlijke mannen, vooral als het om serieuze onderwerpen gaat. Waar je echter uit moet kijken met je eerlijkheid is bij bepaalde kledingstukken of lichaamseigenschappen. Wees niet lomp, en zeg bijvoorbeeld niet niet dat een vrouw dik lijkt in een nieuwe jurk.

5. Gezonde dosis humor

Dit is inderdaad een enorm cliché punt, maar wel een die nog steeds klopt als een bus. Wil zou er nou niet bij iemand willen zijn dit je kan laten lachen? Het gaat niet alleen om grappen en grollen, het is vaak een uitstekende manier om een diepere connectie te verwezenlijken tussen personen. 

100+ Geheime camera interacties

Vrouwen versieren heeft helemaal niets met manipulatie te maken. Echt succes krijg je namelijk alleen als je 100% jezelf durft te zijn. Een vrouw helemaal gek maken werkt alleen als je in de flow zit. Daarom raad ik je aan om eens te kijken naar FLOW van AttractionGym. Kijk hier voor meer informatie.

6. Comfortabel laten voelen

Kijk, je hebt het pas echt voor elkaar als ze zich helemaal comfortabel voelt in jouw gezelschap. Verwacht dit nog helemaal niet in het begin. Het kan echt een tijdje duren voordat ze echt helemaal zich zelf durft te zijn.

7. Passie

Vrouwen zien graag een man die houdt van wij hij doet. Wanneer jij elke dag met weinig plezier naar je werkt gaat, kom je s'avonds ook meestal niet in de juiste mindset thuis. Een relatie bouwen is dan meestal niet succesvol. 

8. Romantiek

Denk hier niet te zwaar over. Je hoeft echt niet elke week met rozenblaadjes te strooien of te dineren bij kaarslicht. Nee, het  zit 'm in de kleine dingen. Kleine handelingen waarmee jij als man laat zien dat je haar waardeert. Af en toe een bloemetje of een romantisch weekendje weg is echt helemaal prima.

9. Emotionele connectie 

Een relatie kan in het begin nog zo mooi lijken. De seks kan nog zo geweldig zijn. Als er geen emotionele connectie is zit een relatie er echter vaak niet in. Goede seks is dit opkomend internet tijdperk namelijk niet zo moeilijk meer te vinden, emotionele connectie wel.

10. Competent tussen de lakens

Vrouwen hebben net als mannen gewoon, net als mannen, bepaalde seksuele behoeften. Ze hebben graag een man die weet wat hij doet. Als er hier geen connectie is, heeft de relatie natuurlijk weinig kans van slagen. Seks is en zal altijd een belangrijke factor blijven in gezonde relaties. (Lees ook ons artikel over de SeksGod Methode voor tips)


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>