Wat vinden vrouwen aantrekkelijk bij een man? Check deze 9 eigenschappen!

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk? Dat is vast en zeker een vraag die jij hebt als je deze pagina hebt gevonden. Misschien was je wel op zoek naar tips voor die eerst date én ben je even gaan zoeken via Google, zodoende ben je op deze pagina terecht gekomen. 

Het kan ook zijn dat je al op deze site was voor ons datingsite overzicht, en toevallig dit artikel zag staan. Hoe dan ook, op deze pagina zal ik een aantal waardevolle inzichten met je delen over wat vrouwen nou eigenlijk aantrekkelijk vinden bij een man. 

Wat vrouwen aantrekkelijk vinden bij een man

Vaak wordt er beweerd dat vrouwen super ingewikkeld zijn. Dit laten we voor dit artikel gewoon even in het midden. Laat me je vertellen wat vrouwen gewoon als mens aantrekkelijk vinden. Het zijn zoals je misschien al door hebt ook gewoon mensen met verschillende behoeften!

#1. Lengte is best wel belangrijk

Goed, je hoeft niet direct boven de 1.90 te zijn, maar lengte is toch wel belangrijk voor een vrouw. Het kan namelijk echt niet zo zijn dat ze groter is dan jou (met of zonder haar speciale hak schoenen). Vrouwen houden van mannen die een stukje groter zijn.

Dit heeft allemaal te maken met een gevoel van geborgenheid/ veiligheid. Een grote man schijnt evolutionair gezien namelijk sterker te zijn. In de praktijk komt het echter vaak neer op ervaring en skills. Lengte namelijk alleen "beter"  als iemand weet hoe hij dit in zijn voordeel kan gebruiken in een zelfverdedigingssituatie.

#2. Een mannelijk stemgeluid

Ja, letterlijk het geluid van je stem kan veel voor vrouwen doen. Diepe mannelijke stemtonen komen vaak onbewust aantrekkelijk op vrouwen over. Nu is het natuurlijk niet zo dat je opeens een diepere stem moet gaan opzetten.

Wees je er echter wel van bewust dat dit soort dingen wel invloed kunnen hebben. De manier waarom je je stem gebruikt is belangrijk.

wat vinden vrouwen aantrekkelijk

#3. Vriendelijkheid in normale proporties

Vriendelijkheid is belangrijk. Wel in normale proporties. Dit is helaas wel waar het vaak minder goed gaat bij sommige mannen. Het is ook vrij makkelijk om te vriendelijk te zijn tegen een vrouw die je op een schaal van 10 een 9+ geeft. 

Wanneer een vrouw voor het eerst een man ontmoet, heeft ze liever dat je wat gesloten bent en niet meteen ultra spontaan vriendelijk. Weet je wat er anders gebeurd? Niets. Ze lopen weg voor je. Dat is ook voor een groot deel de reden waarom vrouwen vaak op "bad boys" of op "foute mannen" vallen.

#4. Ben jij een beetje empathisch?

Met andere woorden: Weet je wat empathie is? Dit is simpelweg het vermogen om je te verplaatsen in de gevoelens van een ander mens.

Het komt er op neer dat je rekening kunt houden met de gevoelens van andere mensen, en je je hier goed op kunt aanpassen. Vrouwen hebben snel genoeg door als je hier niet al te best in bent.

#5. Kan op een gesprek beginnen en op gang houden

Ooit op een date geweest waar de andere persoon het gesprek niet op gang kon houden? Dan weet je vast ook wel hoe pijnlijk dit kan zijn. Veel vrouwen vinden dit zelfs nog vervelender en pijnlijker dan mannen. 

Knip-en-plak openingszinnen waarmee je direct haar volle interesse hebt...

Als jij dit leest kan het zo maar zijn dat je nog wat extra informatie kunt gebruiken over wat je nou eigenlijk moet sturen of zeggen tegen die bloedmooie dame. Daarom wil ik het nog even hebben over Berichtenbaas van AttractionGym. Een online training die jouw gaat helpen om nooit meer een ongemakkelijk gesprek te hebben met die mooie vrouw. Kijk snel hier.

#6. Symmetrisch aangezicht

Of je nou een man of een vrouw bent, mensen houden van een symmetrisch gezicht. Mensen houden van symmetrie, omdat vrijwel alles in de natuur ook symmetrisch is. Het laat heel plat gezegd zien dat je uit een sterke "genenpoel" komt.

Het komt er allemaal op neer dat het onbewust allemaal neerkomt op het vinden iemand waarmee je voor goed nageslacht kunt gaan zorgen. 

#7. Kan flirtsignalen van vrouwen herkennen

Vrouwen vinden het vrij irritant als mannen het niet kunnen herkennen als een vrouw met ze flirt. Het grootste deel van deze signalen geven ze echter niet bewust af. Een van de processen die zich afspeelt achter de schermen van het versieren, is het uitwisselen van feromonen. 

Voor dieren is dit de manier om seksualiteit over te brengen. Biologisch gezien is dit ook het geval bij mensen. Anyways, check deze super waardevolle video van Daan de Ram (bekend van FLOW) over flirtsignalen:

#8. Geen plakkertje

Vrouwen kunnen zelf enorm plakkerig zijn. Hiermee bedoel ik dat ze geen eigen leven kunnen hebben, maar jou met alles betrekken. Toch zijn er ook steeds meer mannen met dit "probleem". Vrouwen houden van onafhankelijke mannen die ook alleen durven te zijn. Niet iemand die 's nachts niet kan slapen als hij niet weet welke tv-serie je aan het kijken bent.

#9. Gedreven

Oké, je hoeft niet direct de directeur te zijn van een bedrijf. Wat vrouwen wel heel erg op prijs stellen is dat je werkt om je zelf te verbeteren. Dat je iets maakt van je zelf. Dat laat enerzijds zien dat je de "broodwinner" kunt zijn, en anderzijds dat je zelfrespect hebt. 


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>