Wat stuur je naar haar op WhatsApp en Tinder? Voorkom deze dodelijk fouten!

Wat stuur je naar haar? Dat is waarschijnlijk wat jij jezelf afvraagt als jij op deze pagina bent aangekomen. Misschien ben je wel even helemaal de weg kwijt, en ben je via Google gaan zoeken naar voorbeelden van leuke berichtjes. 

Je hebt in ieder geval de juiste pagina gevonden. Op deze pagina zal ik je namelijk kort en krachtig vertellen wat je wel, en niet moet doen bij het sturen van berichten naar haar, via bijvoorbeeld WhatsApp of Tinder.

Berichten sturen naar haar: wat en wanneer?

Je weet vast al dat vrouwen wel fan zijn van leuke lieve berichtjes op de juist momenten. Nu is de vraag even: Wanneer is het juiste moment? 

Als je een vrouw zich speciaal wilt laten voelen, is een lief berichtje voor in de ochtend een goed idee. Wanneer je dit goed doet, zal ze namelijk de hele dag aan je denken en haar dag een stuk aangenamer maken. 

Ik bedoel, wie vindt het nou niet fijn om een sexy berichtje te van iemand die je leuk vindt, ook als je net wakker bent. 

Dit hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Een simpele berichtje als:

"Goedemorgen schoonheid. Heb je een beetje lekker geslapen?" kan al heel wat losmaken. 

Vergeet ook de humor niet. Humor is altijd goed. Eén van mijn favoriete berichtjes, die ik heb van onze goede vrienden van AttractionGym.nl is:

"Mag ik een foto van je? Ik wil mijn vrienden laten zien wat ik wil voor mijn verjaardag"

Vaak worden zulke lieve berichtjes al snel flirterig en seksueel getint. Wees hier echter voorzichtig mee.

Ja, vrouwen houden ook van seks. Ze stellen het echter niet op prijs om dit op een platte manier, in een berichtje van je te moeten lezen...

Mocht je het toch wat spannender willen maken, probeer subtiel te hinten naar wat spannende dingen. Hou het subtiel en simpel, bijvoorbeeld: 

“Ik kan niet wachten om je te zien vanavond”

Is ze een "sms" of "bel" type?

Wat eerst wel goed is om te weten of ze ook graag belt. Hiermee bedoel ik dus praten via de telefoon. Ik weet het, dat is tegenwoordig vrij zeldzaam...

Toch zijn er nog voldoende vrouwen (hangt ook een beetje van leeftijd af) die net zo graag bellen en niet zitten te wachten op al dat ge-app. Bellen is echter weer een vak apart, en dit moet je ook zelf maar net kunnen. 

Beter is  om echt goed te worden met vrouwen via het sturen van berichten. Hoe je hiermee echt sneller beter kunt worden kun je lezen aan het einde van dit artikel.

berichten sturen naar haar tips

Veelgemaakte fouten bij berichtjes sturen

Laten we het ook nog een hebben over wat je nu niet naar haar moet sturen. 

Eén verkeer berichtje kan er namelijk voor zorgen dat je NOOIT meer wat van haar zult horen. Dat is natuurlijk super jammer, helemaal als jij haar aantrekkelijk vond. 

Dit is dus iets wat we moeten voorkomen. Maar hoe?

Het grote nadeel van berichten sturen is dat je niet kunt zien en voelen hoe leuk een vrouw je vindt. Je kunt ook geen stiltes laten vallen om even een reactie op te wekken. 

Je laatste berichtje naar haar, kan na elke bericht in lucht blijven hangen als een pijnlijke high-five...

Moderne liefdesbrief

Je kunt online berichtjes ook een beetje zien als een moderne liefdesbrief. Wanneer je echt effect wilt met je berichtjes, kun je beter niet gaan "appen om het appen". 

De meest waardevolle tip die ik je in dit artikel ga geven is dat je niet bij het eerste berichtje om een date moet vragen. Dit werkt namelijk nooit. Wat ook niet werkt is zo'n standaard gesprek van een aantal pagina's over koetjes en kalfjes.

Een goed aantal berichten om aan te houden voordat het tot een date komt is ongeveer 10. Om die gesprekken niet zo saai en doelloos te maken heb ik een aantal tips voor je. 

Dodelijke fouten in het berichten sturen naar een vrouw

Een bericht sturen na de eerste ontmoeting is vrij tricky. Wat je dus absoluut niet moet doen, is beginnen als de gemiddelde Gert. 

Voorbeeld van een bizar slecht bericht na een eerste ontmoeting: 

"Hey, dit is *jouw naam* van gisteren, ken je me nog?"

Wat je hier eigenlijk mee zegt is het volgende:

"Hey, waarschijnlijk ben ik niet memorabel genoeg om 12 uur lang onthouden en was je me al half vergeten..."

Daarnaast zijn er nog talloze andere slechte voorbeelden te noemen. Vooral mooie vrouwen krijgen dagelijks zulke saaie berichtjes, en zullen hier ook 99% van de keren niet op reageren. 

Een ander voorbeeld van een saaie veelgebruikt bericht:

"Ben je veilig thuis gekomen"

of 

"Vond je het gezellig?"

Het grote probleem met zulke saaie vragen is dit ze ook alleen maar met "ja" of "nee" kant antwoorden, en daarom de saaiheid letterlijk van je telefoonscherm afspat.

wat stuur je naar haar berichtenbaas

Wat stuur je naar haar op WhatsApp of Tinder

Laat met je in dit hoofdstuk nog even op weg helpen wat je haar wel kunt sturen, en hoe een succesvol gesprek (een gesprek dat leid naar een date en meer..) voert.

Een goed WhatsApp of Tinder gesprek heeft een aantal fasen. Deze fasen of stappen wil je volgen nadat je een vrouw haar nummer krijgt.

  1. Maak een grap waarin je haar direct een koosnaampje (bijnaam) kunt geven
  2. Begin haar uit het niets met die bijnaam te noemen in het gesprek
  3. Laat haar zien dat je onder deze bijnaam in je telefoon staat (screenschot)
  4. Blijf deze bijnaam herhalen, voor een steeds sterkere reactie.

Wat inspiratie: Konijntje, stampertje, viswijf (grappig bedoeld), pluisje.

Wat je hier dus mee doet is op een speelse manier een gesprek voeren. Mocht je haar nummer irl krijgen, laat haar dan zelf een mooie bijnaam verzinnen.

In deze video legt Daan de Ram van AttractionGym.nl dit ook haarfijn uit:

Niets van dat saaie en serieuze wat ze al een miljoen-miljard keer eerder heeft gezien. Bedenk ook een sterkte bijnaam voor jezelf, zodat ze jouw ook kan vinden in haar telefoon. 

Bouw je smartphone om tot een date-machine

Op deze pagina heb je een redelijk antwoord kunnen vinden op de vraag: Wat stuur je naar haar? Of misschien beter gezegd: Wat stuur je haar niet?

Nu is de kans nog vrij groot aanwezig dat je hier écht werk van wilt maken, in plaats van het aanmodderen en jezelf af en toe voor schut zetten...

Daarom wil ik het nog even met je hebben over BerichtenBaas van AttractionGym. Een online training waarmee gemiddelde mannen bovengemiddeld mooie vrouwen verslaafd aan hem kan krijgen... puur door de kracht van zijn berichten.

Via onderstaande knop ontdek je hoe ook jij nooit meer hoeft te twijfelen bij het sturen van berichten naar vrouwen. 


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>