Wat Stuur Je Een Vrouw Die Je Nog Maar Net Kent?

Gefeliciteerd! Je hebt haar nummer gekregen, maar nu moet je weten wat je haar straks als eerste bericht kunt sturen. Komt dat even mooi uit dat je dat hieronder kunt lezen.

Voordat ik je ga vertellen wat je een vrouw die je nog maar net hebt ontmoet kunt sturen op bijvoorbeeld WhatsApp, geef je jezelf een schouderklopje. Je hebt die leuke meid of vrouw durven aanspreken en je hebt haar nummer gekregen!

Weet wel: er is géén perfect ding wat je kunt zeggen waardoor je sowieso antwoord zult krijgen. Het is geen big deal en zeker niet iets waar je te lang over naar moet denken. 

Eerste bericht sturen naar vrouwen 

Als het gaat om dat eerste berichtje sturen, is het allemaal wat minder moeilijk dan je op dit moment misschien denkt. Het is best moeilijk om hier direct alles te verkloten. Of ze moet al echt heel speciaal zijn. 

Er zijn echter wel een paar dingen wat je absoluut niet moet sturen. Daarnaast is het wel handig dat je ongeveer het zelfde overkomt als jullie eerst ontmoeting. 

Wat je beter niet kunt sturen

Als eerste berichtje is het nooit slim om iets sexueel gitint te sturen. Er zijn vast wel wát uitzonderingen (bijvoorbeeld als de eerste ontmoeting al een bovengemiddelde sexuele lading had).

Een nummer afgeven is voor te meeste vrouwen toch nog erg privé, probeer dat dan ook te respecteren. Daarnaast is het handig om haar niet meteen in het eerste bericht een date in te plannen. 

Het eerste bericht hoeft ook geen dagen te duren. Dit is juist niet best. Oldschool dating coaches hebben dit nog welleens als tip.

En nee, je lijkt niet cool als je zo lang wacht. Het geeft juist de indruk dat je haar helemaal niet zo intressant vindt. 

berichtje vrouw die je niet kent sturen whatsapp facebook

Het beste wat je kunt doen is het juist redelijk snel te sturen; tussen de 2 en 24 uur na ontmoeting. Het is belangrijk dat je nog fris in haar geheugen voorkomt.

Dit waren wat eerste aandachtspunten als het gaan om het eerste bericht sturen naar een vrouw. Laten we nu de boel wat specifieker gaan bekijkjen.

Wat stuur je een vrouw die je net kent?

Het doel van dat eerste bericht is dat je een bericht terug krijgt. Dat is dus je prioriteit. Van daaruit kun je het gesprek laten escaleren naar een date en misschien wel meer.

Hoe dit gaat is stof voor een ander artikel. Ik zal je hierover nog wel een goede tip geven onderaan deze pagina.  

Voordat het echter zo ver is, moeten we  het eerste bericht sturen nadat je het nummer hebt gekregen. Wat je hiervoor gebruikt maakt niet veel uit. Of het nu via Whatsapp, Instagram, Snap of Facebook Messenger gaat.

Hieronder 5 verschillende soorten eerste berichtjes met voorbeelden. Welke het beste in jouw situatie past kun je zelf het beste inschatten, op basis van locatie, tijdstip, context van eerste onmoeting.

#1 Klassieke optie

Met deze optie hou je het kort en krachtig. Het is geen toekomstbepalend bericht. Het hoeft dus ook geen ultra slimme of speciale inhoud te hebben. Simpel is het sleutelwoord:


"Ha *HAAR NAAM*, Dit is *JOU NAAM* van *LOCATIE ONTMOETING*. Leuk gesprek hadden we eerder vandaag!"


Dit lijkt een saai berichtje, maar brengt je punt goed over en laat jou interresse in haar zien. 

#2 De Flirt

Deze optie heeft vaak goede resultaten. Het is de ideale opvolger nadat je een nummer hebt gescoort tijdens het uitgaan. Hangt een beetje af van hoeveel jullie al geflirt hebben. 

Ook met dit bericht niet over de top gaan. Zeg iets als:

"Hey, *JOU NAAM* hier. Die man die z'n ogen niet van je af kon houden..."


Je kan die laatste zin natuurlijk aanpassen. Het liefst wil je hier iets invullen over de eerste ontmoetings situatie. 

#3 Slimmerik

Als jij wat meer van de humor en sarcasme bent, is dit ideaal om als eerste berichtje te sturen. Helemaal als je deze indruk ook gewekt hebt bij de ontmoeting. Het is een goede manier om het gesprek voort te zetten. 


*HAAR NAAM*. Antwoord JA om toekomstige berichten wil ontvangen. Antwoord STOP om alle toekomstige berichten van *JOU NAAM* te blokkeren.


#4 Compliment

Begin jullie gesprek met een goed specifiek compliment. Ga niet voor iets oppervlakkigs als:  "Je bent zo mooi". Neen, zeg iets over een bepaald kledingstuk of eigenschap die alleen ZIJ had of heeft. Het laat direct zien dat je goed hebt opgelet.


Ha, *JOU NAAM* hier. Kon niet wachten om je een bericht te sturen. Ik was namelijk erg onder de indruk van jouw positiviteit vandaag.

​​​​

Het kan natuurlijk alles zijn. Meestal is dit beter dan een compliment over haar uiterlijk. Gebruikt niet het "Jij lijkt me anders dan andere vrouwen" 'compliment'. Dit is niet alleen géén compliment, maar ook haat naar andere vrouwen. 

#5 Doorgaan waar je was gebleven.

Had je een leuk gesprek met een vrouw en toen nummers uitgewisseld? In het eerste bericht kun je dan vrij veilig doorgaan met dat gesprek. Een bericht als: 


Hey, *JOU NAAM* hier. Ik heb het opgezocht waar we het over hadden in ons gesprek eerder vandaag. Ongelofelijk dat je *RANDOM DING* achter gekomen bent. Hoe heb je dat gedaan?

Met dit soort open berichten krijg je sowieso een reactie. Soms is er wel wat verwarring of weet ze het niet meer. Het is dan aan jouw om erachter te komen waardoor dat kom 😉

Wat stuur je nadat ze heeft gereageerd op het eerste bericht?

Wat voor type bericht je ook besluit te sturen; je bent niet in gesprek met je oma 😀 

Ga dus geen berichten sturen over het weer of iets in die richting. Probeer wat meer over haar te weten te komen, zonder dat het op een digitaal interview gaat lijken. 

Ook vragen over werk krijgen vrouwen dagelijks vragen. Weet verder wanneer je moet stoppen met een gesprek. Niet elk gesprek is eindeloos. 

"Goed nieuws voor mannen die het regelen van mooie vrouwen
willen 'uitbesteden' aan hun mobiele telefoon..."

Op deze pagina heb je kunnen lezen wat je een vrouw kunt sturen na een eerste ontmoeting. Maar dan is de vraag: wat komt daarna?

Stel dat ze antwoord en enthousiast is, wat dan...?

Daarom wil ik het nog even met je hebben over Berichtenbaas van AttractionGym. Dit is een hapklaar berichtensysteem om het 'giswerk' uit jouw gesprekken te halen. 

berichtenbaas review en ervaringen

Volgens de makers ben je hiermee 99% van de mannen te slim af. Het heeft mijn in iedergeval enorm geholpen en heb meer succes op Tinder, Whatsapp en op datingsites. Klik voor meer informatie op onderstaande knop. 


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>