Wat Maakt Een Man Sexy? 6 Eigenschappen Die Vrouwen Verlangen

Liefde is vaak één groot mysterie, ieder persoon verlangt namelijk naar iets anders. Toch zijn er een aantal eigenschappen waar een groot deel van de vrouwen op letten...

Het goede nieuws is dat je er niet altijd uit hoeft te zien als een Griekse God. Vaker dan niet gaat het namelijk om het totaalplaatje, en niet om een specifieke eigenschap. Op deze pagina zal ik 6 eigenschappen met je delen waar het overgrote deel van de vrouwen naar verlangen. 

Zie je er een eigenschap bij staan waar jij nog wel wat training in kunt gebruiken? Ik zal per eigenschap een relevant product of cursus aanbevelen. Lees dus vooral even verder!

6 Eigenschappen Die Een Man Sexy Maken

Er zijn meerder eigenschappen die een man sexy maken. Niet alleen de uiterlijke details doen er toe. Als je seksueel aantrekkelijker voor vrouwen wil worden wees je dan bewust van onderstaande eigenschappen. 

1) De manier waarop hij zich kleed.
Als een man weet hoe hij zich goed moet kleden, is dat zeker weten sexy voor vrouwen. Je hebt dan in ieder geval een stap voor op mannen die dit niet kunnen. Vind je eigen stijl en stop hier echt even wat tijd in. Moeite doen om er goed uit te zien is erg belangrijk!

2) Communicatieve vaardigheden.
Veel vrouwen vinden het super sexy als mannen goed kunnen communiceren. Anders dan mannen zijn vrouwen namelijk emotioneler ingesteld. Communicatie speelt hierbij een grote rol. Als je op haar level kunt communiceren heb je direct een streepje voor op de competitie.

3) Mannen die weten wat ze moeten zeggen in online berichten.
Vrouwen knappen af op mannen die via de moderne dating apps de verkeerde berichten sturen. Vaak zijn dit saaie of té directe openers. Je moet je realiseren dat de dames met dé leuke profielen soms wel tientallen van soortgelijk berichtjes per dag krijgen. Wil jij ook beter in online dating van A tot Z? Check dan Berichtenbaas en maak van je smartphone een dating machine.

4) Spieren en fitness levels.
Kijk, het is bbiologisch zo bepaald dat vrouwen de wat gespierdere mannen aantrekkelijk vinden. Mannen die eruit zien alsof ze een vrouw goed kunnen. beschermen mocht dit ooit nodig zijn. Een bodybuilder zijn hoeft niet, wat spiermassa op je armen, benen en buik is voldoende. Het Spiermassa Protocol kan je hier bij helpen.

5) De 'Charisma God'.
Wat maakt een man Sexy? Charisma is voor vrouwen echt wel een top 3 puntje. Iemand die weet hoe hij tegen vrouwen moet praten op de juiste momenten, is zeker Sexy. Als je door hebt wat vrouwen qua gedrag graag zien, speelt het uiterlijk ook direct een veel kleinere rol. In de cursus CharismaGod van AttractionGym leer je alles over hoe jij je charisma kunt verhogen.

6) Ogen
De ogen zijn één van de aantrekkelijkste punten voor een vrouw. Vrouwen zijn namelijk vrij goed in het lezen van deze jouw kijkers. Tijdens een gesprek iemand in de ogen kijken is vooral voor vrouwen erg belangrijk. Het komt zelfverzekerd over. 


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>