Wat is een Suger Daddy en hoe werkt deze relatie?

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen zit jij waarschijnlijk nog met de volgende vraag: "Wat is een Suger Daddy nou eigenlijk?"

Je hebt in ieder geval de juiste pagina gevonden. Ik ga je namelijk precies vertellen wat een suger daddy is, én hoe jij er één (of meerdere), kunt vinden. 

Je moet even weten waar je moet zoeken; een suger daddy zal namelijk nooit om een normale datingsite staan. Lees dus snel even verder als jij wil weten waar je een suger daddy kunt vinden in jouw buurt!

De definitie van een Suger Daddy

Goed, als je in een online woordenboek of iets soortgelijks kijkt, krijg je meestal de volgende definitie van een Suger Daddy:

Een rijke oudere man, die veel jongere vrouwen geld en cadeau's geeft in ruil voor gezelschap en andere plezieren.

Wij vinden deze definitie een beetje oubollig en achterhaald.

Zo zou een suger daddy altijd een oudere man moeten zijn. Dat is tegenwoordig al lang niet meer het geval. Er zijn tegenwoordig ook suger daddy's vanaf 30 jaar. Steeds meer mensen zijn namelijk rijk te noemen op jongere leeftijd. 

Door slim gebruik te maken van het internet kun je namelijk vrij snel meerdere (passieve) inkomsten stromen creëren met bijvoorbeeld affiliate marketing. YouTuber vloggers of Twitch streamers die tonnen(!) per maand verdienen worden steeds "normaler". 

daten met een suger daddy veilig of niet

Succesvolle ondernemers

Het zijn vaak succesvolle ondernemers, die het eigenlijk een beetje te druk hebben voor een serieuze relatie, maar wel gezelschap van een vrouw willen. 

De realiteit is dus dat het vaker dan niet mannen van alle leedtijden zijn niet enorm vrijgevig zijn en gewoon opzoek zijn naar goed gezelschap. 

Een gemiddelde suger daddy is 45 jaar en heeft een salaris van zo´n 200.000,- euro per jaar. Voor suger babes is de relatie ook niet voor niets. Een suger babe houdt gemiddeld gezien zo'n 2500,- euro per maand over aan een relatie met haar suger daddy.

Is een relatie met een Suger Daddy wel veilig?

De mensen achter sites die diensten tussen de partijen regelen, zeggen van wel - maar hoeveel hiervan is waar?Het is als vrouw natuurlijk altijd oppassen, op welke date dan ook.

Wat je sowieso niet moet doen is (op de eerste date) afspreken bij een suger daddy thuis, of in een hotel. Spreek af op openbare locaties zoals een restaurant of pretpark. 

Tuurlijk komt er een extra risico bij kijken bij deze manier van "betaald krijgen voor daten". Wat belangrijk is dat je als suger babe, direct vanaf het begin je grenzen duidelijk maakt. Als de suger daddy over deze grenzen heen gaat gaat, is de relatie voorbij. Wees hier dan ook resoluut en duidelijk in op de eerste date!

Suger Daddy daten in Nederland - Kan dat wel?

Een suger daddy in Nederland vinden is makkelijker dan je denkt. In de afgelopen jaren zijn er heel wat bijgekomen. Steeds meer ook jonge mensen zien de voordelen van het zogenaamde "suger dating".

Ook steeds meer jonge mannen komen op deze manier in contact met oudere rijke vrouwen...

De relatie tussen suger daters is vaak meer dan financieel gewin. Het zijn mensen op zoek naar iets nieuws en houden van win-win situaties. Sommige vrouwen doen het voor financieel gewin. Een schuld afbetalen of een bedrijf op te bouwen. 

Het feit dat suger daddy's vaak ondernemers zijn is dus ook weer een win-win situatie op zich. Ze hebben verstand van zaken en kunnen vaak waardevolle levensverhalen delen. 

Een Suger Daddy zoeken

Je kunt natuurlijk gewoon in het openbaar gaan zoeken naar een suger daddy. De plekken waar deze mannen te vinden zijn zijn echter vaak vrij duur om binnen te komen. 

Daarnaast is het een beetje ongemakkelijk om aan kennissen te vragen, of zij ergens een mooie rijke man weten te vinden, die openstaat voor dates met jou.

Wij zijn dan ook van mening dat je zoektocht sneller en makkelijker is via het internet. 

Beste website voor Suger Daddy's in Nederland

Je kunt altijd proberen om op de normale top datingsites een suger daddy te vinden. Het is wel handig dat je dan kunt filteren op bijvoorbeeld leeftijd, salaries, beroep en locatie. Dit kan vaak echter niet op normale datingssites...

Daarom wil ik het nog even met je hebben over website Rich Meet Beautiful. Dit is namelijk een site speciaal voor alles wat met deze vorm van dating te maken heeft. 

Registreren voor suger dating duurt slechts enkele minuten. Voordat je het weet ben je aan het bladeren in de profielen van rijke mannen die op een date zitten te wachten.

Via onderstaande knop ga je direct naar de website!


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>