11 Tekenen dat een Vrouw Seksueel Aangetrokken tot Je is & Hoe je ze kunt Lezen

Je voelt je misschien een beetje als een loser, en denkt dat geen enkele vrouw interesse heeft.

Maar... wat nou als je gewoon niet goed op let, en zo de tekenen mist dat een vrouw seksueel aangetrokken is?

Er zijn waarschijnlijk honderden situaties geweest waar je een aantrekkelijke vrouw zag bij het uitgaan, gewoon of gewoon op straat, waarbij je de kans had om haar aan te spreken.

Je kreeg echter "koude voeten" en bent er niet voor gegaan. Je dacht waarschijnlijk dat ze niet geïnteresseerd in je was, terwijl je niet even "hallo" hebt gezegd. 

Maar, heb je wel gezien dat ze naar je keek? Heb je de kleine glimlach gezien die ze je gaf wanneer je voorbij liep? Je dacht misschien dat dit helemaal niets te betekenen had, niets is minder waar. 

Tekenen herkennen dat een vrouw seksueel tot je is aangetrokken

Vrouwen zijn vaker wat subtieler dan mannen als het gaat om interesse tonen in het andere geslacht. Mannen spreken vrouwen vaker aan dan andersom. Een vrouw zou dus sneller "stille" hints geven dat het OK is om haar aan te spreken. Ja, je mag mij aanspreken!

Eigenlijk was dat dus wat ze de hele tijd al wilde. Maar, wat zijn nu eigenlijk de tekenen of signalen dat een vrouw zich seksueel aangetrokken tot je voelt? Dat ga ik je nu vertellen. 

Ze mogen dan wel subtiel zijn, maar ze zijn zeker aanwezig!

#1 Ze "strijkt de veren glad".

Als ze geïnteresseerd is in je, zal ze wanneer jij in de buurt bent op haar best willen uitzien. Dus, gaat ze wat meer tijd besteden aan haar uiterlijk.

Vaak zijn er ook wat nerveuze trekjes zichtbaar wanneer ze bij je in de buurt is. Ze gaat vaak aan haar haar zitten, checkt vaak of haar lippen er wel mooi uit zien, of dat er geen rare vlekken in haar shirtje zitten. Dit zijn kleine maar veelzeggende trekjes. 

#2 Oogcontact. 

Het is natuurlijk niet altijd zo dat als iemand je aankijkt dat ze direct interesse hebben. Het kan natuurlijk zijn dat ze "gewoon" naar je kijkt om dat het normaal sociaal gedrag is.

 Een vrouw is echter vrijwel zeker geïnteresseerd wanneer voor een langere periode oogcontact met je maakt. Wanneer ze toch maar iets langer kijkt dan normaal. Als ze je niet leuk vindt zal ze ook niet naar je kijken!

#3 Ze gaat dicht bij je zitten.

Als er genoeg ruimte is en ze gaat naast je zitten, is dit een teken dat ze meer van je wil weten. Dit is natuurlijk niet het geval wanneer ze wel naast je moet zitten, omdat er nergens anders ruimte is.

Over het algemeen toont een vrouw vaak interesse door je "persoonlijke ruimte" te betreden. Als ze je niet interessant vindt, zal een vrouw nooit zo dichtbij komen dat je haar aan kan raken.

#4 Ze lacht om je grappen.

Je bent misschien geen komiek, maar alles wat jij zegt is opeens hilarisch voor haar. Dit is nog steeds een van de beste tekenen dat een vrouw interesse heeft.

Vrouwen houden van een man die haar kan laten lachen. Waarom lacht ze zo vaak? Omdat ze je leuk vindt, dat is waarom. Als ze lacht, geniet ze van je gezelschap.

#5 Ze zit vaak aan haar lippen en nek

Wie had gedacht dat ze meer met haar zelf bezig is om jouw aandacht te trekken? Nou, dit is in de meestal wel het geval. Als ze haar nek, mond of lippen meerdere keren aanraakt, wordt dit ook wel auto-erotisch aanraken genoemd. Dit betekend niets anders dan dat ze zichzelf aanraakt op plekken waar ze graag aangeraakt wil worden.

Dit is een vrij sterk teken, een teken die jouw ook wel eens kan opwinden...

#6 Ze raakt je aan.

Oké. deze is vrij simpel. Als vrouwen geen interesse in je hebben, gaan ze je echt niet aanraken. Zo simpel is het. Als je dus speels probeert aan te raken, te omhelzen of vaak om je heen draait, wil ze iets van je. Ze is je in principe al aan het verleiden...

#7 Ze stelt je persoonlijke vragen.

Deze is ook vrouw makkelijk. Als vrouwen je niet leuk vinden, hebben ze ook geen interesse in je persoonlijke leven. Maar, als ze je wel leuk vinden, willen ze ook direct vaak (te) veel weten. 

Wat doe je in het weekend, waar ga je uit, wie zijn je vrienden. Ze willen je leren kennen. Door je persoonlijke vragen te stellen, bouwen ze een band met je op, waardoor er meer emoties bij de relatie komen kijken. 

edit

Zo voorkom jij OERSAAIE gesprekken met vrouwen...

Heb jij te vaak van die te saaie gesprekken? Met allemaal van die standaard vragen die je dagelijks te horen krijgt? Dit kan anders! De mannen van AttractionGym hebben hiervoor een speciale cheat sheet gemaakt. Vol met inspiratie voor leuke speelse gesprekken die naar aansturen op meer... Download hier de cheat sheet.

#8 Zij begint het gesprek.

Als ze er alles aan doet om een gesprek met je aan te knopen, is ze zeer waarschijnlijk ook geïnteresseerd in je.

Tenzij het altijd een gesprek is wanneer ze iets van je nodig is... (pas op! :D) Sommige vrouwen gaan vaak redelijk ver om in gesprek te komen met een man die ze leuk vinden.

#9 Ze praat over seksualiteit.

Ze zal seksualiteit echt niet bespreken met een man waar ze geen interesse in heeft. Als ze het hier dus wel met jou over heeft, durft ze zich eigenlijk al "bloot" te geven. (nóg niet letterlijk...).

Een nog beter teken is dat wanneer ze het over haar seksuele fantasieën gaat hebben. Dit is echt een hint dat ze je wel ziet zitten, mocht je dat daarvoor nog niet hebben gemerkt.

#10 Ze wil afspreken.

Onder geen enkele voorwaarde gaat een vrouw afspreken in het weekend met een man die ze niet leuk vindt. Wanneer ze wel interesse heeft kan het zo maar zijn dat ze het hele weekend wel wil blijven. Sommige vrouwen worden namelijk erg snel "clingy", kijk hier ook een beetje voor uit 😉

Als jij haar ook leuk vindt, laat er dan geen gras over groeien en maak je move.

#11 Ze nodigt je uit bij haar thuis.

Goed, dit is vaker dan niet een erg positief teken. Loop echter absoluut niet op de zaken vooruit. Ga niet direct denken dat je seks gaat hebben, alleen om dat ze je bij haar thuis uitnodigt. 

Het is echter wel een teken dat ze niet bang is je in haar persoonlijke omgeving te mengen. Dit is het moment om zoveel mogelijk seksuele spanning op te bouwen, zodat je niet in die friendzone terecht komt.

Alle situaties met vrouwen meesteren? Daan kan je helpen!

Op deze pagina heb je de tekenen kunnen lezen waaraan je kunt zien of een vrouw seksueel aangetrokken is. Nu kan het natuurlijk zijn dat je aan de hand van deze tekenen DIRECT actie wilt ondernemen. 

Daarom wil ik het nog even met je hebben over FLOW van AttractionGym. Een online training, waarin je alles leert over omgang met vrouwen - aan de hand van meer dan 100 geheime camera interacties + tips (in totaal meer dan 40 uur levensveranderende video's).

In deze training leer je dat vrouwen versieren helemaal niets met manipulatie te maken heeft. Succes met vrouwen krijg je alleen als je 100% jezelf DURFT te zijn. Een vrouwenhoofd op hol brengen kan alleen als je in de flow zit. 


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>