15 Vragen Die je Kunt Stellen om een Man te Leren Kennen

Specifieke vragen stellen om een man te leren kennen is een goede manier om direct te pijlen of er misschien wel een serieuze relatie in zit. Het is een soort geheim wapen van veel vrouwen.

Dus, wat is de beste manier om een man goed te leren kennen? Door de juiste vragen te stellen!

Dit moet natuurlijk wel op een normale manier gebeuren, zodat het niet gaat lijken op een sollicitatiegesprek of interview van een vervelende journalist.  

Als de vragen goed zijn, kun je vrij snel te weten komen wat je wilt weten. 

Vragen die je een man kunt stellen tijdens een date

Goed, laat ik je nu vertellen met welke vragen je een man wat beter kunt leren kennen. 

1. Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Dit is een goede vraag om dat het redelijk korte termijn is. Met deze vraag kunt je erachter komen hoe ambitieus en serieus iemand met z´n carrière bezig is. 

Als het een beetje meezit denkt hij op dit punt een beetje hetzelfde als jij. Mensen die niet het zelfde denken over carrière en succes, zijn meestal niet instaat om een goed relatie op te bouwen. 

2. En over 10 jaar?

Deze vraag is wat intenser, omdat afhankelijk van leeftijd, het echt gaat over een periode waar je echt volwassen bent of nog moet worden. 

Let er wel op dat deze vraag de indruk wekt, dat je een serieuze relatie met deze man wel ziet zitten. Hoe hij hier op gaat reageren is weer afwachten. Wees dus voorzichtig 😉

3. Wat is voor jezelf het mooiste wat je tot nu toe hebt bereikt?

Het antwoord op deze vraag laat zien hoe gemotiveerd ze zijn in het leven, en wat ze ECHT motiveert.

4. Wat is je favoriete jeugdherinnering?

Dit is een vraag waarmee je op een laagdrempelige manier meer te weten kunt komen over z'n jeugd. Zonder echt te graven naar antwoorden kun je met deze open vraag te weten komen of z'n jeugd mooi of wat minder was. 

Het laat je ook direct zien of hij al klaar is om jou beter te leren kennen. In de meeste gevallen, kun je bij deze vraag de bal namelijk terug verwachten.

5. Ben je closer met je vader of moeder?

Het kan veel over een man zeggen of hij het beter met z'n moeder kan vinden dan met z'n vader. Mannen die "moeders kindje" zijn, zijn meestal wat gevoeliger en respectvol tegenover vrouwen. Als ze het beter kunnen vinden met hun vader, betekend dit vaker dat ze directer zijn en moeilijker kunnen omgaan met emoties.

6. Wat is je grootste angst?

Dit zijn altijd leuke vragen om te stellen. Dit kan veel kanten op gaan.Het antwoord kan heel simpel zijn, zoals "muizen". Of kan wat dieper gaan, zoals "vergeten worden".

7. Noem is iets wat je gedaan hebt wat je ouders niet mogen weten

Ook dit kan enige hilariteit veroorzaken in het gesprek, wat in de meeste gevallen positief is. Het kan er echter ook voor zorgen dat er wat "vergeten" acties komen bovendrijven waar hij zelfs jou niet mee wel lastig vallen. 

Misschien heeft hij seks gehad in het bed van z'n ouders doe die niet thuis waren of misschien was hij wel stiekem verslaafd aan cocaïne...

Het kan er dus soms ook (heel soms ;)) voor zorgen dat het gesprek wat ongemakkelijker wordt. Je kant dit in de meeste gevallen wel saven door een hilarische situatie van jezelf met hem te delen.

8. Beschrijf je droom leven

Dit is echt zo´n vraag die kan uitlopen op een urenlang gesprek over motivatie en de wereld waarin we leven. Je krijgt, als het goed is, ook direct een goed beeld van hoe hij zijn toekomst graag ziet. Dan kan je ook al beter voor jezelf bepalen of jij wel in dit plaatje past.

Ben jij nu gek, of is ligt het toch aan hem?

Wil jij eindelijk begrijpen hoe de relatie-knoppen in het mannenbrein werken? Kijk dan eens naar de Blauwdruk van het Mannenbrein van Mathijs Dingjan. Een online training waar je alles kunt leren hoe mannen nou echt naar vrouwen kijken. Kijk snel hier

9. Als geld geen rol speelde, welke reis zo je dan direct boeken en waarom?

Mocht je zelf ook van reizen houden, dan is dit de vraag die je moet stellen. Zo kun je er direct achter komen of jullie wereldbeeld er een beetje hetzelfde uitziet.

10. Wat is het domste wat je ooit gedaan hebt?

Dit is gewoon een grappige vraag.

11. Heb je ergens spijt van in je leven?

Dit is een vraag die snel erg persoonlijk kan worden. Stel deze vraag  vooral niet als jullie elkaar net hebben ontmoet. 

Je krijgt vaker dan niet vrij vage antwoorden op deze vraag zoals: "Ik heb nergens spijt van in het leven, alles gebeurd om een reden", 

12. Deel je "eerste keer" verhalen

Nou, met deze vraag is het altijd lachen gieren brullen. Mannen vinden het vaker dan niet helemaal niet erg om met een vrouw over seksualiteit te praten. Vaak vinden ze het vaak een beetje stoer van je. 

Wees je er wel van bewust dat het soms vrij ongemakkelijk kan worden om de "eerste keer" nog nog heeft plaatsgevonden... Wat natuurlijk ook best schattig is.

13. Wat is voor jou ultra aantrekkelijk bij een vrouw?

Beschrijft hij iets wat jij ook hebt? NICE!

14. Wie is je rolmodel?

Weten wie z'n rolmodel is geeft je een goede indruk van zijn doelen op het gebied van houding en gedrag. Het geeft je ook een indicatie hoe iemand in het leven staat.

Mocht z'n rolmodel iemand zijn waar jij helemaal niets mee hebt, weet je direct waar je aan toe bent...

15. Ben je een ochtend- of avondmens? 

Dit is gewoon interessant om te weten, omdat jullie dan misschien al iets hebben wat overeen komt. Zijn jullie allebei ochtendmens? Dat komt mooi uit. Dan kun je mooi samen lekker vroeg wakker worden en samen ontbijten. 
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>