Hoe kun je verliefdheid bij een man herkennen?

Verliefdheid bij een man herkennen kan best een lastige opgave zijn. Als jij op deze pagina terecht bent gevonden ben je het hier waarschijnlijk wel mee eens. 

Misschien ben je zodoende via Google gaan zoeken naar signalen en lichaamstaal die mannen geven als ze eenmaal verliefd zijn. Het kan ook zijn dat je toevallig dit artikel tegen kwam en toch wel een beetje nieuwsgierig was.

Hoe dan ook, op deze pagina zal ik je vertellen hoe je het kunt herkennen als een man echt meer dan alleen een beetje geïnteresseerd  is. Hiervoor moeten we natuurlijk eerst kijken naar de signalen van mannen die je "wel leuk" vinden, en zomaar verliefd op je kunnen worden.

Wanneer is een man geïnteresseerd in je? 

Voordat ik ik je meer ga vertellen over lichaamstaal en signalen van verliefde mannen, wil ik je eerst even wat vertellen over mannen en liefde in het algemeen. In het bijzonder hoe jij kunt herkennen of een man überhaupt interesseert in je is.  

Het is niet makkelijk voor mannen om te laten weten dat ze een vrouw leuk vinden. Het is daarom vrij moeilijk om het verschil te zien tussen een man die gewoon aardig tegen je doet, of misschien wel meer van je wil. 

Als je echter wat op z'n gedrag gaat letten, is het allemaal niet zo moeilijk om te spotten. Een geïnteresseerde man laat namelijk vrij snel een aantal terugkomende signalen zien. 

Flirterig "nette mannen" gedrag

Als mannen geïnteresseerd in je zijn kun je dit vooral zien in een aantal gedragingen. Sommige mannen doen namelijk al net of ze al een relatie met je hebben. Ze houden de deur voor je open of gebruiken smoesjes om je subtiel aan te kunnen raken. 

Hij praat niet over andere vrouwen als jij er bent

Mannen die een vrouw leuk vinden gaan het niet vaak hebben over andere vrouwen in jouw bij zijn. Op die manier wil hij indirect laten weten dat jij de enige vrouw voor hem bent die opvalt.

Een mooie manier om dit te testen is om hem te vragen welke van een groepje vrouwen hij het mooist vindt. Dit is voor hem het ideale moment om jouw naam te zeggen als "grapje". 

lichaamstaal verliefde man signalen

Oogcontact met je maken voordat hij weg gaat (met jou, als laatste).

Als een man verliefd op jou is zal hij altijd proberen oogcontact met je proberen te maken vlak voordat hij bijvoorbeeld een kamer verlaat. Hij hoopt natuurlijk stiekem dat jij terug kijkt.

Hij probeert vaak indruk op je te maken.

Wanneer hij echt verliefd op je is, zal hij enorm z'n best doen om indruk op je te maken. Ook jou vrienden en familie kunnen rekenen op een charme offensief. Allemaal zodat jij een betere indruk van hem krijgt.

Oogcontact met je maken voordat hij weg gaat (met jou, als laatste).

Als een man verliefd op jou is zal hij altijd proberen oogcontact met je proberen te maken vlak voordat hij bijvoorbeeld een kamer verlaat. Hij hoopt natuurlijk stiekem dat jij terug kijkt.

Hij probeert vaak indruk op je te maken.

Wanneer hij echt verliefd op je is, zal hij enorm z'n best doen om indruk op je te maken. Ook jou vrienden en familie kunnen rekenen op een charme offensief. Allemaal zodat jij een betere indruk van hem krijgt.

Ze zijn bezorgt over je gezondheid.

Iedereen moet natuurlijk zelf goed op zijn of haar eigen gezondheid letten. Wanneer hij zich echter meer dan normaal bezig gaat houden met jouw gezondheid, kan het maar zo zijn dat hij smoorverliefd op je is. 

Dit heeft er een mee te maken dat hij al een hele toekomst met jou voor zich ziet. He wil er zeker van zijn dat je ook in de toekomst gezond blijft.

Lichaamstaal en gedrag van de verliefde man

Nu je ongeveer weet wat een man doet als hij je wel ziet zitten, zal ik je nog wat vertellen over lichaamstaal en gedrag van mannen die al meer van je willen. Ze zijn dan al in een stadium dat ze eigenlijk al verliefd op je zijn. 

De volgende keer dat je hem tegen komt, of dicht bij 'm bent, let dan even goed op zijn gedrag. Met een beetje observatie en geluk zul je snel genoeg weten of hij verliefd is. Gebruik bovenstaande tips als een soort van lijstje om af te strepen. 

Zo kun je zelf ook zo goed mogelijk inschatten of hij nu verliefd op je is of niet. Verliefdheid bij een man herkennen is niet moeilijk. Je moet alleen even weten waar je op moet letten 😉

Ontdek wat mannen echt willen en denken...

Op deze pagina heb je kunnen lezen hoe je verliefdheid bij en man kunt herkennen. Nu kan het natuurlijk heel goed zijn dat je nog niet helemaal uit bent of die man nou verliefd op je is of niet. 

Daarom wil ik het nog even met je hebben over de Blauwdruk van het Mannenbrein van Mathijs Dingjan. Deze training is al zo waardevol gebleken voor vrouwen, dat een mannenbeweging Mathijs zelfs had benaderd om met het verzoek om deze informatie offline te halen.

Je ontdekt namelijk exact wanneer je wat toevoegt aan de "cocktail van liefde". En hoe je het kunt herkennen als je ergens een foutje maakt. Meer informatie vind je via onderstaande link.

blauwdruk van het mannenbrein

Meer informatie over de Blauwdruk van het Mannenbrein? Via onderstaande knop ga je direct naar de speciale pagina


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>