Tinder Dating: Zo maak jij een goed profiel!

Wanneer jij op deze pagina bent terecht gekomen ben je vast opzoek naar meer informatie over Tinder dating. Misschien ben je wel nieuw met Tinder of ben je gewoon opzoek naar informatie en tips.

More...

Je hebt in ieder geval de juiste pagina gevonden.

Op deze pagina kun je namelijk van alles gaan lezen over deze dating methode. Is het wel zo makkelijk om goed te worden in Tinder? Lees snel verder om het geheim van succesvolste Tinder gebruikers te weten te komen …   [mashshare]    

Wat is een Tinder date?

Voordat ik je tips en geheimen ga vertellen over Tinder dating. Wil ik je eerst even vertellen wat een Tinder date nu eigenlijk is. Een Tinder dat is een een afspraakje met iemand die je hebt ontmoet via de dating app tinder.

Een Tinderdate komt meestal als  volgt tot stand: een man en een vrouw hebben aangegeven elkaar leuk te vinden vinden aan de hand van een profiel foto.

Tinder matches

Dit wordt ook wel match genoemd. Wanneer je bent gematched, kun je met elkaar gaan chatten. In dit chatgesprek kun je andere gegevens uit gaan wisselen, meestal is dit een telefoonnummer. Vervolgens maak je een afspraak je met elkaar; een Tinder date!

Het mooi van tinder voor deze dates is dat je altijd alleen maar gematched wordt met mensen in je omgeving. Per dag krijg je maximaal 50 matches. Een afspraak je is dus als snel gemaakt als maar een paar kilometer van elkaar vandaan woont! Tinder dating swipen

Tinder dating app download

De Tinder dating app is gewoon gratis en kun je vinden in de Android playstore van Google of in de vergelijkbare store van Apple.

De “normale” app van Tinder gratis. Er is zijn ook opties binnen Tinder waarvoor je moet betalen. Tinder is natuurlijk ook een bedrijf en moet geld verdienen.

Tinder installeren

Allereerst moet je Tinder installeren op je smartphone. Dit gebeurd als het goed is vanzelf nadat je de download hebt aangeklikt in de store. Wanneer je Tinder hebt geïnstalleerd, kunt je inloggen met je Facebook account.

Heb jij geen Facebook account? Of wil je niet dat Tinder je gegevens van je Facebook in handen krijgt en gaat gebruiken voor commerciële doeleinden? Lees dan even dit artikel: Tinder zonder Facebook

Tinder Plus voordelen

Het kan zijn dat direct aan de slag wilt met Tinder Plus. Welke voordelen krijg je eigenlijk allemaal met Tinder Plus? Het volgende staat in de appstore:

Upgrade naar Tinder Plus voor exclusieve functies, zoals Passport om contact te maken met mensen over de hele wereld, Rewind om iemand een tweede kans te geven, één gratis Boost per maand om je profiel 30 minuten als eerste te laten weergeven in jouw omgeving en extra Super Likes om je van anderen te onderscheiden.

Dit is dus best wel waardevol. Het passport is een leuke toevoeging als je bent uitgekeken bent op de mensen in je omgeving 😉  

5 Tinder Dating tips voor beginners

Om je op weg te helpen met je Tinder dating avontuur, hebben we hier alvast 5 waardevolle Tinder tips voor beginners.

Tip #1: Gebruik notificaties

Veel mensen (waaronder ikzelf) zetten bij een nieuwe app notificaties direct uit. Dit is ook logisch je wilt namelijk niet om de minuut op je telefoon willen kijken omdat je van ELKE app notificaties krijgt.

Ik raad je echter aan om de notificaties van Tinder wel aan te laten staat tijdens je Tinder dating avontuur. Je kunt bij appinstellingen > meldingen, de notificaties aan of uit zetten. Zet in ieder geval de meldingen voor nieuwe matches en berichten aan. Bij een eventuele match is het namelijk belangrijk om zo snel mogelijk een bericht te sturen.

Het is ook een beetje jammer als een leuk gesprek met een match ophoud omdat je het gemist hebt.

Tip#2: Kijk niet alleen naar foto’s bij het kiezen van matches

Het is natuurlijk wel logisch dat iedereen in de eerste instantie op uiterlijk afgaat. Mocht het nu zo zijn dat je meerdere matches hebt, kijk niet alleen naar foto’s. Check ook een profiel even en bekijk alle foto’s.

Iemand kan nog zo leuk zijn, maar als blijkt dat jullie totaal niet te zelfde interesses/ kijk op het leven hebben, gaat die eerste Tinder date er natuurlijk niet komen 😉  

tinder dating profiel voorbeelden  

Tip#3: Gebruik een goede profielfoto

Dit is misschien wel de waardevolste tip die ik je op deze pagina ga geven. Gebruikt een goede profielfoto. Gebruikt ook alle foto slots die je hebt. In totaal zijn dit er dus 6. Doe even wat extra research na hoe je je foto’s en eigenlijk je hele profiel goed moet maken en je zult je aantal matches makkelijk verdubbelen.

Meer informatie over iemand (Tom) die hierover ALLES weet, kun je lezen onderaan deze pagina.

Tip4#: Gebruik geen standaard “openingszinnen”

Er is zijn nog enorm veel Tinder gebruikers die zelfs in 2017 nog standaard openingszinnen gebruiken. Je moet je realiseren dat de populairste (knapste) tinder gebruikers hier dagelijks veel van zien. Het is dan ook goed om gewoon normaal te doen.

“Hey” is in 95% van de keren vele beter dan een droge openingszin.

Zelf gebruik ik meestal: “Oh hoi, over jou wil ik ik wel wat meer weten! :)” als antwoord krijg je dan meestal: “Hoezo dan ;)?” Of: “Hmm, tjah doen moet je vragen je wilt weten hé!”

Tip#5: Hou het gesprek gaande

Als je dan een mooi gesprek op gang hebt gebracht, is het natuurlijk de bedoeling dit “escaleert” na een Tinder date. Maar hoe doe je dat? Dit is het lastige.

Hiervoor moet je een klik hebben met elkaar. Toch heeft het ook met timing en kennis te maken. Zo kun je bijvoorbeeld geen gesloten vragen stellen. Alleen met Ja of nee moeten antwoorden is natuurlijk niet veel aan.

Probeer zo snel mogelijk het telefoonnummer van je match te krijgen, zodat je verder kan praten via Whatsapp. Hoe je dit het beste kunt aanpakken moet je bij Tom zijn (onderaan de pagina).  

Meer matches op Tinder? Tom kan je helpen!

Op deze pagina heb ik het met je gehad over hoe je kunt starten met Tinder dating.

Waar ik het nog niet ben je over heb gehad is de Tinder Dating Toolkit van Tom Gorney. Dit is een hele toegankelijk videotraining voor mannen die meer Tinder matches willen. Tom is een echte Tinder dating pro en zijn toolkit kan helpen met je profiel, foto’s en het aangaan en in stand houden van gesprekken op Tinder. Benieuwd naar de Tinder Dating Toolkit?

Via onderstaande knop ga je direct naar de eerste video.

Tinder dating toolkit direct toegang

De Tinder Dating Toolkit kopen? Dat doe je vandaag via onderstaande kortingslink!


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>