11 Zwoele Tekenen Dat Hij Je Wil Zoenen

Wanneer je de tekenen kunt herkennen dat een man je wil zoenen, kun je zelf de beslissing maken of jij ook in bent voor een potje zoenen. 

Ook mannen zijn soms niet makkelijk om te begrijpen. In dat opzicht is er niet veel verschil met vrouwen; ze zijn namelijk ook gewoon menselijk! Ze hebben ook gedachten en emoties, al lijkt dat soms niet zo...

Je denkt misschien dat ze alleen maar met je naar bed willen, maar het is lang niet altijd zo simpel. Als je de tekeningen kunt herkennen dat hij met je wil zoenen, kun je er ook voor kiezen om zelf die eerste stap te zetten, mits je natuurlijk het zelfde voor hem voelt. 

Alle subtiele tekeningen dat hij met je wil zoenen

Bij de meeste mannen is het vrij lastig om te weten wat er in hun hoofd omgaat. Het is dus belangrijk om tekenen van actie te herkennen als ze zich voordoen. 

Dus, je wilt de de meest duidelijke en de toch niet zo duidelijke tekenen kunnen herkennen dat een man je wil zoenen. Op die manier kun je alles aan zien komen zonder helemaal gek, en of verrast te worden.

#1 Je voelt het.

Negeer dit gevoel niet. Meestal klopt het. Je hebt dit buikgevoel dat gepaard gaat met het gevoel van seksuele spanning. Als het echt seksuele spanning is, moet dat dus wel van twee kanten komen. Het betekent niet direct dat hij voor de zoen zal gaan, misschien moet hij daar nog wat meer moed voor verzamelen. Waarom niet zelf de eerste stap zetten? Meestal heeft hij gewoon een beetje hulp nodig.

#2 Hij staart naar je lippen.

Natuurlijk kijken sommige mensen ook naar een mond in een normaal gesprek. Dit helpt vaak bij het verstaan wat er gezegd wordt. Dit is echter net even iets anders. Als hij echt naar je lippen staart, dan is dit een heel sterk teken dat hij je wil zoenen. Hij focust zich op iets wat hij wil, en in dit geval zijn dat jouw lippen!

#3 Hij komt dichterbij.

Als je op een gegeven moment een beetje de indruk krijgt dat je je "persoonlijke ruimte" een beetje kwijt aan het raken bent, kan het zo maar zijn dat hij iets van plan is. De ruimte tussen jullie wordt kleiner en kleiner. Dit hoeft niet altijd bewust door hem gedaan te zijn. Zijn lichaam komt slechts dicht bij wat hij wil - JOU! Dit is niet agressief bedoel, dit is gewoon vragen om die zoen.

#4 Hij raakt je arm of rug aan.

Een jongen of man zal nooit direct je gezicht grijpen om je te zoenen, helemaal niet bij de eerste zoen. Vaak worden de armen en of de onderrug gebruikt om je langzaam dichterbij te halen. Als hij dit doet, wees erop voorbereid dat hij weleens voor die zoen zou kunnen gaan.

#5 Diep oogcontant.

De meeste mensen onderschatten direct oogcontact. De ogen worden niet zonder reden de ramen van de ziel genoemd. Het klinkt inderdaad een beetje cliché, maar het heeft zeker een kern van waarheid. Als hij naar je staart en echt voor een tijdje oogcontact houdt, wil hij je. Hij kijkt recht in je ogen en zegt je precies wat hij wil.

#6 Hij stopt met praten.

Dit komt niet opeens omdat hij niets meer te vertellen heeft. Geloof me, hij heeft je genoeg te vertellen. Op dit moment wil hij gewoon even niet praten. Hoe kan hij je zoenen als hij aan het praten is? Als je merkt dat hij op opeens stil valt, is er meestal een reden - hij wil je zoenen. Het kan zijn dat hij zichzelf wat moet in praat of een goed moment afwacht. Daarom ook de stilte - hij wil zich focussen. 

Lees hier 11 Simpele en Sexy Zoentips...

Het volgende artikel staat vol met interessante zoentips. Misschien zijn ze wat voor de hand liggend, maar vaak worden ze nog door veel vrouwen vergeten. Dat is jammer. Lees dus het volledige artikel HIER op Mannenbrein.nl.

#7 Hij flirt.

Mensen flirten wanneer ze seksuele spanning willen creëren. Als een man steeds meer met je gaat flirten, wordt de kans ook groter dat hij je wil gaan zoenen. Als je ook met hem flirt is er overduidelijk een soort van spanning tussen jullie. Mijn advies is om niet al te snel te gaan zoenen, maar laat die spanning nog wat verder oplopen. Dat maakt die eerste zoen toch nog een stuk beter!

#8 Subtiele aanraakmomenten.

We hebben het hier dan over aanraakmoment vlak voordat hij een poging zal doen om je te zoenen. Met deze aanraakmomentjes is hij je reactie een beetje aan het pijlen. Het kan zijn dat hij z'n hand op je heup legt, of je armen op z'n schouders legt. Als je dit laat gebeurden en niet van hem af beweegt, zal hij dit zien als groen licht om een poging te gaan doen!

tekenen dat een man met je wil zoenen

#9 Hij geeft je veel complimentjes

Hij wil dat jij door hebt dat hij je leuk vindt. Het kan zijn dat hij met van die standaard complimentjes komt over je haar of kleding. Helemaal spannend wordt het wanneer hij je complimentjes gaat geven over je lippen, of hoe goed je er wel niet uitziet in die broek die je vandaag aan hebt. Deze complimentjes zijn wat risicovoller voor hem, maar laten je wel direct weten hoe hij je ziet.

#10 Romantische muziekjes uit het niets.

Als je gewoon aan het Netflix&Chillen bent er komt uit het niets semi-romantische muziek ergens vandaan, dan weet je wel hoe laat het is. Hij gaat je waarschijnlijk vrij snel proberen te zoenen. Muziek kan een sterke indicator zijn dat er iets te gebeurden staat. 

#11 He zegt het gewoon.

Goh, dit kan en gebeurd ook nog wel eens hier en daar. "Mag ik je zoenen?" Als ze je gewoon vragen of het mag, zijn er niet veel tekenen meer om te herkennen. Die puzzel is dan alvast mooi opgelost!

Ontdek hoe jij het mannenbrein emotioneel opent...

Heb jij wel eens gehad dat een man geen genoeg van je lijkt te krijgen, maar van het ene op het andere moment opeens niets meer van zich laat horen?

Als dit zo is dan raad ik je aan om De Blauwdruk van het Mannenbrein van Mathijs Dingjan eens te bekijken. Je zult hiermee namelijk ontdekken wat de belangrijkste reden is waarom hij niet serieus met je wil worden...

Je zult ook een ding ontdekken wat je hem eigenlijk vanaf het begin al wilt geven... (en nee, het is geen seks).

blauwdruk van het mannenbrein

Meer informatie over De Blauwdruk van het Mannenbrein? Meer dan 1000 vrouwen zijn je inmiddels voorgegaan!


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>