Sociale Superster Review: Sociaal doen kun je leren?

Benieuwd naar de Sociale Superster videocursus van AttractionGym.nl?

Waarschijnlijk wel, anders had je deze pagina niet gevonden. Misschien ben je nog aan het twijfelen of deze versier cursus wel iets voor jou is. 

Het kan ook zijn dat je opzoek ben naar waardevolle informatie omtrent het versieren van vrouwen. Hoe dan ook, ik ben een aantal weken geleden zelf met Sociale Supersterk aan de slag gegaan. 

Ik kan je er dus van alles over vertellen. Dat ga ik dan ook doen op deze pagina. Is het de beste versier training ooit? Of kun je je geld beter investeren in dure Tinder dates?

Wat is Sociale Superster?

Voordat ik aan mijn persoonlijke review ga beginnen is het misschien wel zo goed om je nog even uit te leggen van Sociale Superster nu precies is. 

Sociale Superster is een online videocursus waarin je leert hoe je vrouwen kunt aanspreken en versieren. De makers noemen het een wetenschappelijk geteste manier om echte sociale vrijheid te integreren in je leven.

Het is zo opgebouwd dat de ene les aansluit op de andere op de weg naar een sociale superster. 

Missies

De videotraining bestaat uit 30 prikkelende missies die je in de dagelijkse praktijk kunt uitvoeren. Dit zit in totaal meer dan 7 uur videomateriaal. 

sociale superster missies downloaden

Elke missie die je moet uit voeren bestaat uit een stappenplan. Dit noemen de makers van AttracktionGym ook wel de F.E.A.R technologie.

Wie zijn de makers van Sociale Superster?

Wat ook niet onaardig is om te weten is wie er nou achter dit product zitten. Nou, dat zal ik je is even vertellen. De makers van deze videocursus zijn de welbekende Daan en Arnoud van AttractionGym.nl.

AttractionGym (bekijk website) is een online platvorm voor mannen die graag beter willen worden in het aanspreken en versieren van vrouwen in het dagelijkse leven. 


Arnoud en Daan hebben zich de afgelopen jaren echt bewezen dat ze best versierexperts genoemd mogen worden. Dat kun je ook zo zien aan de waardevolle kennis die ze wekelijks gratis delen op hun blog. 

Voor wie is deze videotraining bedoeld?

Is deze cursus vrouwen versieren iets voor jou?

De Sociale Superster videocursus is voor iedere man die graag beter wil worden in de interactie met vrouwen. In deze cursus leer je hoe je vrouwen moet aanspreken in allerlei dagelijkse praktijk situaties. 

Leeftijd speelt dus geen rol voor deze cursus. Vrouwen van alles leeftijden worden versiert in de video's. Mocht je nog specifiek advies nodig hebben kun je Daan en Arnoud gewoon een mailtje sturen.

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Waar ik altijd veel vragen over krijg bij videocursussen is wat er precies gebeurd wanneer je hebt betaald. Veel van jullie willen natuurlijk zo snel mogelijk na betaling aan de slag met een cursus.

Dit kan ik zeker begrijpen. Ik heb dit zelf namelijk ook. De betaling van Sociale Supersterk verliep makkelijk en snel. Er wordt gebruikt gemaakt van een betrouwbare bekende betalingsdienstverlener.

Na betaling wordt krijg je link naar de geheime ledenpagina. Dit is een online gedeelte waar je alles video's kunt gaan bekijken. Je krijgt ook direct een mailtje van PayPro met een factuur en instructies. 

Na betaling kun je dus binnen 5 minuten al aan de slag met de Sociale Superster videocursus. 

Mijn persoonlijke Sociale Superster review, ervaringen en mening

Oké, in dit hoofdstuk zal ik je mijn persoonlijke review, ervaringen en mening van de Sociale Superster videocursus met je delen. 

Laten we beginnen met de inhoud van de videocursus. 

Inhoud videocursus

Wanneer de eerste keer in het geheime ledengedeelte beland, kun je direct zien dat er veel aandacht is besteed aan vormgeving en gebruikersgemak. 

Al het videomateriaal staat netjes op volgorde bij elkaar en zijn van prima kwaliteit. De video's zijn ook prettig gemonteerd zonder te veel poespas of rare muziek. Het is echt gemaakt om je iets te leren, niet voor entertainment. 

sociale superster videocursus reviews ervaringen

Van de 7 uur videomateriaal in totaal is een kleine 3 uur materiaal uit de praktijk. Dit is natuurlijk super waardevolle content waar  ik zelf enorm veel inspiratie uit heb gehaald. 

De missies

Voordat je aan je missies kunt beginnen moet je eerst een programma doorlopen (eerste week) om je zelfvertrouwen een boost te geven.

De eerste week gaat vooral over houding en gedrag. Je moet je eerst van een aantal belangrijke dingen bewust worden voordat je vlekkeloos vrouwen kunt aanspreken. 

In de tweede en derde week ga je leren hoe ook jij vrouwen spontaan aan kunt spreken. Je leert "openen" en een gesprek op gang houden. Waar moet je op letten bij het gedrag van een vrouw? Wat kun je doen om een gesprek gaande te houden?

In de laatste week leer je hoe je automatisch vrouwen aan kunt spreken op doodnormale plekken. Vrouwen aanspreken moet al normaal gezien worden. Alleen dan zul je op een natuurlijke manier zelfs de mooiste vrouwen kunnen aanspreken. 

Bonussen?

Waar ik wel even van stond te kijken is dat ik nog veel bonussen had gemist. Ik had het mailtje niet helemaal goed gelezen. Zo'n twee weken na aankoop, zag ik dat ik de bonussen nog helemaal niet bekeken had. 

Welke bonussen krijg je allemaal? (tijdelijk!):

  1. Video van Daan's opwarmingsritueel (om vrouwen te versieren)
  2. Video van Daan met een Bootcamp Cursist
  3. Voucher ter waarde van 100,- euro (korting op een AttractionGym Bootcamp)
  4. Versier Cinema: Een hele dag theorie en geheime camerabeelden uit een kroeg.
  5. Toegang tot de Mastermind groep: contact met andere deelnemers (wingmen)

Ik was blij verrast met deze bonussen. Vooral van de "Versier Cinema" heb ik nog veel bijgeleerd omdat dit uniek beeldmateriaal uit een kroeg was.

En dat is toch wel de plek voor mij persoonlijk waar het meestal moet gebeuren ... 

Sociale Superster videocursus prijs

De prijs van de Sociale Supersterk videocursus is 197,- euro bij eenmalige betaling. Je kunt er ook voor kiezen om 5 x 47,- (235,- euro) te betalen. 

Bij eenmalige betaling krijg je dus 37,- euro korting, de beste keus dus. Bij beide opties krijg je toegang tot alle bonussen. 

Zelf schrok ik best wel van de prijs, 197,- euro is natuurlijk veel geld. Wat ik me toen nog niet realiseerde is dat het zo uitgebreid was - het is niet een standaard internet cursus waarmee in je in een paar uurtjes klaar bent. 

In totaal krijg je toch zo'n 10 uur waardevol videomateriaal waar je zeker een aantal weken zoet mee zult zijn (als je het direct goed doet en ook in de praktijk brengt), daarbij komen nog de bonussen + de 100,- euro korting op een heus Bootcamp. 

Wat is het jou waard om in staat te zijn op een natuurlijke manier de mooiste vrouwen te kunnen versieren?  

30-dagen niet-goed-geld-terug garantie

Als je nog twijfelt heb ik goed nieuws voor je. De Sociale Superster videocursus kent namelijk een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Mocht je binnen 30 dagen er opeens achter komen dat je toch geen vrouwen wilt leren versieren, kun je gewoon direct je geld terug vragen. Hier gaan Daan en Arnoud niet moeilijk over lopen doen. 

Je hebt dus helemaal niets te verliezen en een sociaal leven vol met mooie vrouwen te winnen.

Sociale Superster videocursus kopen (+Kortingslink!)

Ik hoop dat jij na het lezen van deze review net zo enthousiast bent om te beginnen met deze videocursus als ik was. Het kan je leven zo maar eens voorgoed gaan veranderen...

Klaar om uit die comfortzone te stappen? De Sociale Superster videocursus kopen doe je via onderstaande kortingslink.


  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >