9 Duidelijke Signalen Dat Een Vrouw Je Niet Leuk Vindt

Wat zijn eigenlijk signalen dat een vrouw je niet leuk vindt, en je dus beter eerst wat afstand kunt nemen? De kans is groot dat jij op zoek bent naar tips op dit gebied als jij op deze pagina terecht bent gekomen. 

Misschien heb je wel een crush op een leuke meid in je omgeving, en probeer je nou te achterhalen wat de signalen die ze je geeft, nou eigenlijk betekenen. 

Als jij je dus afvraagt wat de signalen zijn die een ongeïnteresseerde vrouw afgeeft, heb je de juiste pagina gevonden... Lees dus vooral even verder!

Hoe weet je of een vrouw je niet leuk vindt 

Er zijn geen magische trucjes, maar er zijn wel duidelijke signalen dat een vrouw je niet aantrekkelijk vind. Je hebt twee keuzes: je kijkt over de signalen heen en vind het allemaal wel best, of je gaat eens wat goed advies inwinnen. Als jij dit lees, ga je waarschijnlijk voor dat tweede. Aan het eind van dit artikel laat ik je ook weten hoe je voor eens en altijd comfortabel kunt voelen bij vrouwen.

1. Ze heeft het altijd druk

Tuurlijk, het kan altijd dat ze echt druk heeft en een echte carrière vrouw is. Maar meestal als een dame iemand leuk vindt, zal ze wel enige prioriteit geven aan deze persoon. Als ze je constant verteld dat ze "geen tijd" heeft, is er gewoon geen interesse. Geen tijd = geen prioriteit. De kans is vrij groot dat het dus smoesje is.

2. Ze stuurt geen berichten terug

Vrouwen communiceren vaker dan mannen. Als iemand ons een bericht stuurt, sturen we vaak zo snel mogelijk een bericht terug. Behalve als we die persoon niet echt mogen. Als een vrouw je niet binnen een normale tijd (een paar uur) een bericht terug stuurt, geloof dan niet in de smoesjes dat ze het vergeten was. 

Als ze niet zit te wachten op bericht van je is dit één van de eerste signalen. Zelfs vrouwen die "hard to get" spelen, sturen wel een bericht terug binnen normale tijd.

Wil jij het regelen van mooie vrouwen uitbesteden aan je mobiele telefoon? Check dan onze BerichtenBaas van AttractionGym review. 

zo weet je of een vrouw je niet leuk vindt

>> Kijk hier voor een manier om van je smartphone een date-machine te maken.

3. Je ziet haar opeens niet meer op die standaard plaatsen als vroeger

Vrouwen zijn ook gewoon mensen en dus net als mannen "gewoonte dieren". Als we ergens graag gaan zitten of een favoriete tent hebben, is de kans enorm groot dat we daar vaak naartoe gaan omdat het een soort van gewoonte is geworden. 

Nu kan het zo zijn dat je hier vanaf weet en je zo probeert om haar " toevallig" tegen te komen, bijvoorbeeld op een bepaalde tijd in de supermarkt of sportschool. Het punt is dat de meeste vrouwen dit vrij snel door hebben, en dan andere tijden gaan kiezen om je de vermijden (mocht ze je niet leuk vinden). Je zult haar dus niet meer zien op die normale plekken, mocht ze je niet leuk vinden en denkt dat jij meer wil. 

4. Ze vermijd het om alleen met jou te zijn

Dit is een vrij goede tip om erachter te komen of een vrouw je wel ziet zitten of niet. Als ze vaak wil afspreken in publieke plekken of altijd iemand meeneemt (ook op latere "dates") is de kans groot dat ze niet erg onder de indruk is van je. 

Een vriendelijke vrouw die je alleen als een vriend ziet, maar dus niet op een romantische manier, wil geen onnodige pijnlijke situaties veroorzaken. Dat ze niet alleen met je wil zijn, is haar manier om je het niet romantisch te doen laten lijken.

5. Ze heeft het alleen over haar slechte eigenschappen

Vaak, wanneer een vrouw een man niet echt ziet zitten of mag, zal ze je vaak en veel vertellen over haar slechte eigenschappen. Daarnaast zal ze al haar goede eigenschappen als middelmatig doen klinken en misschien zeggen dat ze geen goede vriendin kan zijn. 

Vrouwen doen dit om je te laten weten dat je beter op zoek kan gaan naar iemand die beter bij je past, en dus niet moet proberen romantisch met haar te worden.

6. Ze doet niet haar best als jullie uit gaan

Ze is misschien geïnteresseerd om een vriend voor je te zijn maar niet je vriendin. Als ze niet haar best doen in vorm van mooie kleding en wat make-up is de kans groot dat ze je keihard friendzoned. Ze vind je dan niet leuk "op die manier". In onderstaande video laat Daan de Ram (linkje naar z'n website), je zien wat je kunt doen om de Friendzone te vermijden. 

Zo zijn er nog wel andere signalen dat niet meer wil zijn dan vrienden. Zoals in de bovenste video ook al wordt uitgelegd, komt het vaak door passiviteit en teveel "casual" gedrag van jouw kant. 

7. Ze praat met jou over andere vrouwen

Als je een vrouw je wel ziet zitten en meer van je wil dan alleen vrienden zijn, wil ze je volledige aandacht naar haar toetrekken.

Ze zal dan jaloers worden als jij over andere vrouwen praat. Als ze dit allemaal prima vindt, en niet raar gaat doen of anders reageert dan normaal, is dat geen goed voorteken voor meer dan vrienden zijn. Als je begrijpt wat ik bedoel...

8. Ze introduceert je niet aan familie of vrienden

Een vrouw die super geïnteresseerd is in een relatie met een man, kan niet wachten om hem te introduceren aan vrienden en familie. Niet in de vorm van dat ze je direct wil voorstellen aan haar ouders (dat is wat overdreven, maar komt wel voor, vaak wil ze je niet teveel onder druk zetten). 

Maar, mocht het zijn dat ze niet in al te veel plekken met je gezien wil worden, dat het niet mag lijken dat jullie een setje zijn, dan is de kans dus groot dat ze dit ook niet ziet zitten. 

9. Geen flirtgedrag of subtiele aanrakingen 

Niet elke vrouw is een type van het flirten en subtiel aanraken, maar een zeer groot deel is dit wel. Vooral als jullie al een tijdje contact hebben en ze doet dit nog niet, is de kans groot dat ze niet meer in je ziet dan een vriend (auw). 

Het meest krachtige versiersysteem ter wereld

Op deze pagina heb je kunnen lezen over signalen die vrouwen kunnen geven als je je niet echt leuk vinden. Staar je echter niet dood op deze signalen. De meeste vrouwen spelen ook vrij hard-to-get, en ben je wat speciale skills nodig voor het veroveren van een specifiek vrouwenhart. 

Nu kan het natuurlijk zijn dat je nog wel wat hulp kunt gebruiken met opbouwen en leren van deze speciale skills. Daarom wil ik het nog even met je hebben over FLOW van de AttractionGym.

In deze uitgebreide digitale training leer je namelijk alles wat je moet weten over signalen van vrouwen en nog veel, en veel meer. Via onderstaande knop ga je direct naar een pagina waar je een epische introductie video kunt bekijken.

Flow review en ervaringen

Meer informatie over FLOW? Check de eerste video via onderstaande knop!


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>