Wie is Michelle van den Berghe en is ze betrouwbaar?

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans aanwezig dat je op zoek bent naar meer informatie over Michelle van den Berghe.

Misschien ben je haar naam tegen gekomen op een andere website, en wil je meer weten over Michelle.

Het kan ook zijn dat je er al aan zit te denken om één van Michelle´s producten te kopen, en ben je hierdoor nieuwsgierig wie ze nou eigenlijk is.

Het is maar goed dat je deze pagina hebt gevonden, want op deze pagina vertel ik je alles wat jij moet weten over Michelle van den Berghe.

Wie is Michelle van den Berghe?

Goed, laat me je meteen vertellen wie Michelle van den Berghe nou eigenlijk is.

Michelle is de oprichter en eigenaar van de website Liefdesverdriet.nl.

Een site die vol staat met waardevolle informatie voor mensen met een gebroken hart. 

Naast hulp en waardevolle informatie als het gaat om liefdesverdriet verwerken, kun je ook op de website terecht voor advies bij het terugwinnen van je ex.

Michelle is een relatie en -ex terug coach. Ze begeleid al jaren mensen die hulp nodig zijn bij het verwerken van liefdesverdriet of bij het ex terug krijgen.

Ze is een echt gevoelsmens met een passie om mensen te helpen. 

Uit haar eigen ervaringen met complexe relaties in het verleden en de duizenden mensen die ze inmiddels heeft geholpen, heeft ze  - naast haar persoonlijke coaching - ook digitale producten zelfhulp producten gemaakt. 

michelle van den berghe

Wat is Liefdesverdriet.nl?

Dit is de website waar Michelle van den Bergh al haar producten op heeft staan. Je kunt er terecht voor persoonlijke coaching en/ of verschillende zelfhulp boeken.

Waaronder het vrij bekende e-book ex terug winnen en de combinatie van dat en een uur coaching via de telefoon.

Daarnaast heeft Michelle ook een aantal gratis diensten die toch wel enorm waardevol zijn. 

Zo heeft ze een kleinere gratis videotraining en stuurt ze je een rapport met haar beste geheimen om je ex terug te kunnen winnen. 

Meld je hier aan voor het gratis rapport + videotraining

Liefdesverdriet.nl is dus echt de thuisbasis van Michelle. 

E-book Ex Terugwinnen: Michelle's beste werk?

Ex Terugwinnen is het e-book van Michelle waar ik het net ook al over had. Dit is ook meteen Michelle's bekendste werk en de zelfhulp cursus die ik gekocht heb.

Dit e-book + het eenmalig advies is tot en met 2019 al door meer dan 17.000 mensen gekocht en heeft volgens Michelle zelf, al zo'n 8000 koppels al weer bij elkaar gebracht.

Het boek bevat een compleet plan om je ex voor je terug te winnen op een normale manier. Er is zelfs een werkboek en er is sinds kort ook een audio (MP3) versie beschikbaar. Dit is fijn om te luisteren terwijl je aan het reizen bent.

Is Michelle van den Berghe te vertrouwen?

Kijk, als je op deze pagina terecht bent gekomen is de kans heel groot dat je wilt weten wie Michelle van den Berghe is, en ze wel te vertrouwen is. 

Absoluut, Michelle is te vertrouwen en is écht.

Ze weet waar ze het over heeft. 

Nadat ik via haar website had betaalt (knop/ link onderaan dit artikel) kreeg ik vrijwel direct toegang tot de cursus.

De betaling ging daarnaast erg makkelijk en snel via iDEAL.

Ervaringen van andere cursisten

De ervaringen met Michelle zijn positief. Ik het letterlijk geen negatieve reacties of rare dingen kunnen vinden.

In verschillende video's op haar website kun je ook zien dat Michelle echt is en geen verzonnen persoon is of wat dan ook...

Ik denk persoonlijk dat het "gebrek" aan kritische reacties, komt door de lage prijs van de cursussen die Michelle hanteert.

Voor een paar tientjes krijg je namelijk toegang tot informatie waarboor je bij een relatie consulent (face-to-face) honderden of soms wel duizenden euro's betaald.

Het is daarom ook niet gek dat cursisten vrij snel tevreden zijn. Hier komt natuurlijk nog bij, dat goede relatie met iemand die je lief hebt, niet in geld is uit te drukken...

Liefdesverdriet.nl cursussen kopen (+kortingslink)

Zoals je op deze pagina over Michelle van den Berghe wel hebt kunnen lezen ben ik zeer tevreden over de cursussen en het persoonlijk advies van Michelle, en raad haar coaching dan ook van harte aan.

Of je nu over liefdesverdriet probeert heen de komen of je je ex juist terug wilt, Michelle kan je zeker van dienst zijn met haar jarenlange kennis en ervaring.

Een overzicht van de cursussen bekijk je via onderstaande kortingslink.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>