Hoe weet je of HIJ je LEUK vindt? Let op deze lichaamstaal!

Vraag jij je af hoe je je weet of hij je leuk vindt? Als jij op deze pagina bent beland is deze kans vrij groot. Misschien heb je onlangs wel een leuke man ontmoet, en vindt je z'n gedrag al een beetje vaag als jij in de buurt bent. 

Je bent waarschijnlijk even gaan zoek via Google op signalen die mannen geven als ze je leuk vinden en bent zodoende op deze pagina terecht gekomen. 

En dat is maar goed ook. Ik ga je namelijk de meest voorkomende lichaamstaal signalen met je bespreken die mannen laten zien, als je een vrouw leuk vinden. Lees dus vooral even verder!

Vindt hij me echt leuk?

Het is meestal niet enorm lastig om te merken of een man je wel ziet zitten. Als hij een bekende van je is, is het vooral een kwestie van opletten hoe hij zicht gedraagt wanneer jij in de buurt bent.

Lastiger is het inschatten van mannen die wat terughoudender of zelfs verlegen zijn. Dit kun je doen door ze een kans te geven door bijvoorbeeld zelf een gesprekje met ze te beginnen. 

Maar wat doen we met een man die we nog helemaal niet kennen? Wat als je denkt dat een leuke man je leuk vindt, maar hier nog niet helemaal zeker van bent?

Het mannenbrein ontcijferen met het letten op lichaamstaal

Het lezen van lichaamstaal kan je veel informatie geven over iemands gevoelens. De volgende keer dat je 'm tegenkomt is het dus een kwestie van extra op z'n gedrag letten. Waarschijnlijk heb je al vrij snel alle antwoorden die je zoekt. 

Let op de volgende lichaamstaal/ uitingen om informatie in te winnen. Als een man je leuk vindt, zal hij vaak het volgende doen.

Hij komt wel erg vaak dichterbij

Als een man je leuk vindt, wil hij graag zo dicht mogelijk bij je staan of zitten, zelfs als hij niet in gesprek met je is. 

Is het wel heel toevallig dat hij dicht bij je langs loopt terwijl er genoeg ruimte is? Gaat hij expres naast je zitten zonder reden? Grote kans dat hij je dan leuk vindt.

Hij ziet jullie al hand in hand over straat lopen...

Z'n gedrag veranderd zichtbaar als jij in de buurt bent

Als een man of jongen je leuk vindt, zal zijn gedrag in verreweg de meeste gevallen zichtbaar veranderen als jij in de buurt bent. Als hij bijvoorbeeld erg energiek overkomt en dan opeens rustig wordt, kan het zo maar zijn dat hij je erg leuk vindt.

Dit kan natuurlijk ook omgekeerd het geval zijn. Eerst enorm rustig, en dan opeens super aanwezig als jij in de buurt bent. Let dus op subtiele maar toch aanwezige veranderingen in zijn gedrag.

lichaamstaal als een man je leuk vindt

Hij is zichtbaar geïrriteerd als je met andere mannen flirt

Dit is een vrij herkenbare en veel voorkomende situatie én daarom ook een "leuke" en effectieve manier om erachter te komen of een man je leuk vindt. 

Wanneer hij in de buurt is, probeer dan een beetje flirterig te doen tegen andere mannen of gewoon over een andere man te praten. Let op z'n reactie. Veranderd zijn humeur in negatieve zin? Dan kan het heel goed zijn dat hij je echt wel leuk vind, en het niet zo mooi vindt dat jij aan andere mannen denkt als jij in de buurt bent.

let wel op dat je hier niet in doorschiet als jij een man ook leuk vindt. Deze manier van "testen" kan namelijk ook afstandelijkheid creëren. Een man kan dan vaak direct de indruk krijgen dat je niet beschikbaar bent.

Hij is enorm "plagerig" wanneer jij in de buurt bent

Dit zien we enorm veel bij mannen die een vrouw leuk vinden. Hiervan komt ook het "Meisjes plagen, kusjes vragen." zinnetje vandaan. Ze maken gekke opmerkingen op dingen die je zegt of proberen je op een speelse manier aan te raken. 

Let ook op het gedrag van z'n vrienden of andere mannen om hem heen. Mannen praten niet veel maar wel redelijk snel over interessante vrouwen in hun omgeving.

Ze weten vrij snel van elkaar wie welke vrouw leuk vindt, en helpen elkaar vaak om in de picture van die bepaalde vrouw te komen (de zogenaamde "Wingman")

Hij kijkt meer naar jouw dan naar anderen

Deze is vrij voor de hand liggend, maar dat maar de "tell" niet minder belangrijk. Een man die jouw helemaal leuk vindt, zal vaak naar je kijken. Zelfs tot het staren aan toe.

Probeer eens oogcontact te maken. Kijkt hij snel weg wanneer jij ook kijkt? Dat maakt de kans groot dat hij je interessant vindt. 

Hij zal anderen om informatie over jou gaan vragen

Als een man een vrouw leuk vindt, kan hij het vaak niet laten om andere vrouwen in je omgeving om informatie over jouw te vragen.

Zijn jouw vrienden of vrienden (of soms zelfs familie) door hem benaderd om meer over jouw te weten te komen? Dan weet je dat een man je leuk vind. Dit kan ook super subtiel gebeurd zijn, maar is wel iets om rekening mee te houden.

Je komt hem wel heel toevallig én opeens vaker tegen...

De meeste mannen zijn goed in het plannen, nagaan en onthouden van routes. Dit is genetisch aangelegd door duizenden jaren van jagen op wild. 

Deze skills worden dan ook vaak onbewust ingezet om een leuke vrouw vaker tegen te komen. Als een man je echt leuk vindt, kan het zomaar zijn dat hij steeds vaker je pad zal kruisen. Dit heeft er ook mee te maken dat de meeste mannen vrouwen niet goed durven aan te spreken. 

Hij creëert hiermee dus meerdere kansen om je aan te kunnen spreken. Mocht je de indruk krijgen dat een man echt te vaak tegen komt, en dit écht geen toeval meer kan zijn, stel je dan zo op dat je makkelijk aanspreekbaar bent. 

Of, wanneer het echt een timide/ verlegen man betreft kun je zelf aanspreken. Dit kan met een zin als: "Goh, jouw kom ik ook vaak tegen! Het lijkt wel of je me volgt ;)!" 

Vervolgens kun je kun je het gesprek sturen, afhankelijk van je eigen intenties...

Erachter komen HOE mannen precies denken?

Op deze pagina heb je kunnen lezen hoe je aan een man kunt zien of hij je wel ziet zitten. Nu kan het natuurlijk zijn dat je hier nog meer over wilt weten. Voor veel vrouwen is het namelijk nog lastig hoe sommige gedachten van mannen überhaupt tot stand komen...

Daarom wil ik het nog even met je hebben over de Blauwdruk van het Mannenbrein van Mathijs Dingjan. Dit is een korte training waarin je onder andere leert wat dé 7 dingen zijn die mannen verlangen van een vrouw. 

Via onderstaande knop ga je direct naar de speciale informatiepagina.

blauwdruk van het mannenbrein

Meer informatie over De Blauwdruk van het Mannenbrein? Duizenden vrouwen zijn je inmiddels voorgegaan!


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>