SeksGod Geheimen: Hoe je Een Vrouw Altijd kunt Laten Klaarkomen

Heb jij op dit moment wat problemen om je vriendin klaar te laten komen? Geen zorgen, je bent namelijk lang niet de enige! Het vrouwenlichaam kan soms een echt mysterie zijn, maar het is allemaal helemaal niet zo moeilijk als je weet wat je doet.

Het is belangrijk om te weten dat het mentale deel bij een klaarkomen bij een vrouw minstens net zo belangrijk is, als het lichamelijke gedeelte. Dit kan voor enige verwarring zorgen. 

Je weet waarschijnlijk al dat de clitoris een enorm complex lichaamsdeel is, net als de vagina. Met wat waardevolle hints kun je het allemaal een stuk simpeler maken, en een vrouw vrij snel laten klaarkomen. Laten we kijken naar een aantal tips waardoor ze graag nog eens bij je terug gaat "komen"!

Leer haar lichaam kennen

Wil je een vrouw laten klaarkomen? Begin bij het leren kennen van haar lichaam. Weet je bijvoorbeeld wel écht waar de clit zit? De meeste mannen weten dat namelijk helemaal niet (terwijl ze denken van wel). Dit is dan ook direct de belangrijkste sekstip voor mannen.

Wat je eigenlijk eerst zou moet hebben is een sexy "doctor sessie" waar je haar lichaam letterlijk en langzaam op een speelse manier verkent. Raak haar overal langzaam aan. Let op haar reacties; waar reageert ze het meest op?

Je zou ook kunnen kijken of vraag hoe haar zelf bevredigd, dit kan je namelijk veel informatie geven wat bevredigend is voor haar. Waar raakt ze zichzelf aan? Gebruikt ze penetratie? Kom erachter of ze bijvoorbeeld extra aanraking fijn vindt, of alleen maar afleidend. Dit is, net als met zoveel dingen, voor elke vrouw - compleet anders.

leer haar lichaam kennen

Leer haar clitoris kennen

De clitoris is het meeste belangrijkste onderdeel als het gaat om het laten klaarkomen van een vrouw. Meer dan drie kwart van de vrouwen kunnen alleen een orgasme krijgen als gevolg van clitoris simulatie. Dit geeft wel aan dat het enorm belangrijk is om hier alles over te weten. 

Daarom zal ik je hieronder de vier belangrijkste "clit tips" geven: 

1. Ontbloot het kapje dat over de clitoris zit niet direct om pijnlijke seks te voorkomen

Kijk, er zijn mannen die direct vol tot actie over gaan en de boel direct blootleggen. Ze denken dat het blootleggen van de hele klit direct het meeste genot veroorzaakt, maar dat is niet zo - niet direct. Wanneer jij dit gaat doen zonder dat ze er klaar voor is, kan dit een pijnlijke ervaring zijn en direct te boel verpesten. 

De clit laat het zelf wel weten wanneer het kapje d'r af kan. Wanneer is dit dan meestal? Als ze het zelf doet!

2. Gebruik gewoon altijd glijmiddel

Je kan nooit genoeg glijmiddel gebruiken. Beter te veel dan te weinig. Hoe "nat" ze ook is, gebruik het gewoon standaard. Het voelt fijn en voorkomt pijnlijke handelingen.

Vergeet niet dat deze pijn ook en tijdje na de seks kan toeslaan (net als verbranden in de zon). Het gevolg hiervan is dat je zo een paar dagen geen prettige seks kunt hebben.

3. De clit heeft altijd aandacht nodig

Het maakt niet uit wat je doet tijdens de seks. Je main focus zou altijd de clitoris moeten zijn. Kijk ook goed wat zij doet.  Misschien regelt ze dit zelf al! 

4. Leer en test de standjes kennen die de clit stimuleren

Er zijn niet veel vrouwen die door penetratie alleen klaar kunnen komen. Daarom is het belangrijk om standjes te testen die de clit goed stimuleren. 

De "cowgirl" in een schurende beweging is hier een goed voorbeeld van.

een man gek maken in bed tips

Plezier en een fantastisch voorspel

Natuurlijk is orale seks leuk als voorspel, vergeet al die andere leuke en speelse opties die er zijn echter niet. 

Het is misschien goed om te weten dat bij het overgrote deel van de vrouwen, orgasme problemen voortkomen uit een soort prestatie angst. Dit bekent eigenlijk dat vrouwen in de juiste stemming moeten komen om een orgasme te kunnen krijgen. 

Communicatie (vertel haar niet om te faken)

Vrouwen willen graag het gevoel geven dat ze goed zijn in bed, maar als ze geen plezier heeft of het duurt gewoon te lang, kan het misschien zijn dat ze een orgasme gaat faken.

Dat is natuurlijk iets wat jij als man niet zo moeten willen! Helemaal niet als je je voor de volle 100% wilt inzetten om haar te laten genieten (dat kan heel goed het geval zijn als je deze pagina hebt gevonden)

Jij doet je best om een vrouw klaar te laten komen, om er vervolgens achter te moeten komen dat haar orgasme nep was. Dit maakt alles een stuk ingewikkelder.

Het is dus belangrijk dat je een goede open communicatie hebt, en haar vraag om niet te faken. Stel haar gerust dat je er alles aan zult doen om samen langzaam naar haar hoogtepunt toe te werken. Dit zal haar als het goed is op haar gemak stellen, waardoor het kans op een orgasme ook nog eens zal verhogen!

Vrouwelijk orgasme met seks speeltjes

Zeker weten dat je partner het meeste uit jullie seksleven haalt? Als je vriendin regelmatig moeilijk klaarkomt - of wanneer je gewoon wat extra plezier wilt - probeer eens een vibrator te gebruiken tijden de seks. 

Nee, je hoeft geen "Tarzan vibrator dildo van 20 centimeter" te kopen. 

Probeer is gewoon zo'n Pocket Rocket met wat goede batterijen. Vergeet niet veel glijmiddel te gebruiken. Zet de vibrator op haar clit terwijl je haar penetreert. Alle vrouwen reageren anders op vibrators, toch is de combinatie van penetratie en stimulatie van clit magisch voor het overgrote deel. Give it a shot!

Laat haar vanavond nog schreeuwend klaarkomen...

Op deze pagina heb je tips kunnen lezen over hoe je een vrouwenlichaam leren kennen, en wat je kunt proberen om haar te laten komen.

Waar ik het nog niet met je over heb gehad is De SeksGod Methode van AttractionGym. In dit E-book staan alle geheimen over alles wat je moet doen om de meest bevredigende blikken van je partner te krijgen. 

Met dit deze methode is het nu binnen handbereik voor iedere man, ongeacht ervaring, uiterlijk of hoe rijk je bent. Wat zou het voor jou seksleven betekenen als je partner iedere nacht compleet bevredigd zou zijn? Via onderstaande knop ga je direct naar De SeksGod Methode.

de seksgod methode kortingslink

Meer informatie over De SeksGod Methode? Inmiddels is dit E-book meer dan 3000x gedownload!


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>