Grappige vragen om te stellen: Met deze vragen zet je iedereen aan het denken

Op zoek naar grappige vragen om te stellen? Dat is vast en zeker het geval als jij deze pagina hebt gevonden. Misschien heb je straks wel een sociaal uitje, en wil jij degene zijn die een paar grappige "wat als" vragen in de groep gooit.

Je hebt dan in ieder geval de juiste pagina gevonden. Ik ga je namelijk vragen vertellen waarmee je iedereen even flink aan het denken zult zetten. 

Het zijn vast niet allemaal vragen die jij leuk vindt om te stellen. Dat geeft ook niet; je kunt moeilijk alleen maar vragen gaan stellen op 'n avond. Lees dus vooral even verder en kies de leukste vragen eruit!


Een mix van de leukste vragen die je kunt stellen

Onderstaande vragen zijn te gebruiken in vele verschillende soorten situaties. Check even of er nog leuke bij staan. Je kunt deze vragen gebruiken om de sfeer wat te verbeteren op die momenten waarop dat nodig is. 

 1. Als dieren konden praten, welke zou dan het meest asociaal zijn?
 2. Wat wordt gezien als "nostalgisch" over 50 jaar?
 3. Wat is een van de raarste dingen die je ooit bij iemand thuis hebt gezien?
 4. Welke eng deel van een kinderfilm heeft jouw voor het leven getekend?
 5. Wat zou jouw beschrijven van het internet zijn in één zin?
 6. Wat is de beste wifi netwerk naam die je ooit hebt gezien?
 7. Heb je ooit een berichtje gestuurd naar de verkeerde persoon, wat stond erin?

Grappige vragen die je kunt stellen om iemand te leren kennen

Met onderstaande vragen kun je op een humoristische manier iemand leren kennen. De antwoorden op de ze vragen zullen veel dingen weggeven over iemands creativiteit en denkwijze. 

 1. Als jij een gekke uitvinder zou zijn, welke experimenten zou jij dan willen doen? (als geld en moralen er niet toe doen)
 2. Als jij 500 jaar terug in de tijd werd gestuurd zonder kleding of iets bij je, hoe zou je mensen proberen te overtuigen dat je uit de toekomst komt?
 3. Wat is de beste en slechtste aankoop die je ooit hebt gedaan?
 4. Wat is de domste manier waarop jij ooit gewond bent geraakt?
 5. In welke sprookjes heb jij (of geloof je) geloofd?
 6. Wat is het meest ongemakkelijke moment dat je eerder hebt gehad op school?
 7. Als je een regel voor één dag kon invoeren waar IEDEREEN zich aan moest houden, wat zou dit dan zijn?
 8. Als jij een ongelimiteerde voorraad van iets zou kunnen hebben, wat zou dit dan zijn?
 9. Wat was je droombaan toen je 5 jaar oud was?

Twitter tip: Shower Thoughts

Iets relevants dat ik ook nog even met je wil delen is het Twitter account Shower Thoughts van @TheWeirdWorld. Hierop staan namelijk allemaal grappige stellingen die voor mij al tot super grappige discussies hebben geleid. 

Een voorbeeld: 

De juiste vragen leren stellen tijdens hete dates

Op deze pagina heb je allerlei grappige vragen kunnen lezen die je in veel situaties kun gebruiken. Een situatie waar je iets voorzichtiger moet zijn is tijdens een eerste date. 

Je wilt hier namelijk niet overkomen als een soort professionele interviewer. Teveel vragen stellen tijdens zulke dates is vaak niet erg fijn voor de "tegenpartij". 

Daarom wil ik je het nog even hebben over een aantal producten die je hierbij kunnen helpen. Zo is er voor mannen Berichtenbaas van AttractionGym, een compleet pakket waarmee je je raad zult weten in elke mogelijk situaties in gesprekken met vrouwen.

Voor vrouwen is er onder andere Chat naar zijn Hart van Mannenbrein.nl, ook een compleet pakket waarin je leert hoe je mannen, vooral via WhatsApp, stapelgek op je maakt.

Deze cursussen hebben al duizenden mensen geholpen naar een fantastisch leven vol seks, vrienden en aanzien. In jezelf investeren is het beste wat je kunt doen.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>