Geniale Gesprekken Pakket Review

Benieuwd naar het Geniale Gesprekken Pakket van Tom Gorney? Waarschijnlijk ben je dat wel, anders was je niet op deze pagina beland.

Geniale gesprekken pakketMisschien ben je aan het twijfelen of het pakket wel iets voor jou is en ben je op zoek naar meer informatie. Je hebt in ieder geval de juiste pagina gevonden!

Een aantal weken terug ben ik namelijk zelf aan de slag gegaan met het pakket. Ik kan je er dus  alles over vertellen. Op deze pagina deel ik mijn uitgebreide review, mening en ervaringen. Lees dus snel verder!  

 

Wie is Tom Gorney van Masterflirt?

Tom Gorney van Masterflirt
Tom Gorney

Voordat ik ga beginnen aan mijn persoonlijke review, wil ik je eerst even iets vertellen over de persoon achter dit pakket.

De maker van het Geniale Gesprekken Pakket is niemand minder dan Tom Gorney.

Tom is zeker geen onbekende in de dating wereld. Hij is namelijk de eigenaar en oprichter van het succesvolle online mannen dating imperium, Masterflirt.nl. De afgelopen jaren heeft hij naar eigen zeggen duizenden mannen voorzien van dating advies.

We kennen Tom onder andere van de populaire Tinder Dating Toolkit, een product dat we al eerder op deze site hebben besproken.  

Wat is het Geniale Gesprekken Pakket?

Maar wat is het Geniale Gesprekken Pakket precies? Dat zal ik je ook nog even vertellen. Het is een videotraining met ongeveer 25 video waarin diep wordt ingegaan op het gesprekken voeren met vrouwen.

Taal speelt een enorm belangrijke rol bij het versieren van vrouwen. Elke man heeft wel eens moeite of vraagt zich wel eens af hoe je een gesprek met een bloedmooie vrouw eigenlijk op gang kunt houden.

Geniale  Gesprekken Pakket laat dat zien en leert je een technieken waardoor je altijd en overal leuke en interessante gesprekken met vrouwen kunt voeren.

Gesprekken tijdens eerste date

De meeste mannen hebben enorm veel moeite met gesprekken met vrouwen tijdens de eerste date. Wat heeft een vrouw nodig in een gesprek om je te kunnen vertrouwen? Gesprekken worden met deze techniek verdeelt in 4 fasen.

De focus ligt echt op gesprekken die ergens over gaan en die aantrekkingskracht creëren. Tom noemt dit zelf met een mooi woord ook wel Mentaal Penetreren 🙂  

Voor wie is dit pakket geschikt?

Misschien vraag je je nog af voor wie dit pakket nu geschikt is. Het Geniale Gesprekken Pakket is geschikt voor mannen die beter willen worden in het voeren van gesprekken met inhoud met vrouwen.

Zo simpel is het. Leeftijd speelt geen rol  voor deze cursus. De gemiddelde leeftijd van de cursusisten ligt volgens Tom dan ook rond de 35 jaar. Tom zegt in zijn video’s bijvoorbeeld: Het grootste seksorgaan van de mens zijn de hersenen, die moet je leren stimuleren, onder andere met goede gesprekken.

Of je nu net begint met daten of al wat ervaring hebt, je kunt zeker wat leren van alle kennis en ervaring die Tom heeft opgedaan als coach.

Wat gebeurd er nadat ik heb betaald?

Waar ik veel vragen over krijg is wat er gebeurd wanneer je hebt betaald. Toen ik had betaald kreeg ik vrijwel direct netjes een factuur van PayPro. Dit is een bekende en betrouwbare online betalingsdienstverlener in Nederland.

Je kunt gewoon betalen met iDeal of PayPal. Ik heb zelf met PayPal betaald en dat ging snel en makkelijk.

Na betaling krijg je direct toegang tot een ledengedeelte van Masterflirt waar je de video’s kun bekijken. Je kunt dus binnen een paar minuten na betaling starten met de Geniale Gesprekken videocursus.  

Mijn persoonlijke review, ervaringen en mening

Goed, nu je wat meer weet over het Geniale Gesprekken Pakket, zal ik mijn review, ervaringen en mening met je delen. Laat ik beginnen met de inhoud van de videocursus en de vormgeving hiervan.

De videocursus en vormgeving

In totaal is er meer dan 2 uur videomateriaal te vinden wat opgedeeld is in 3 hoofdonderdelen waar weer 25 subonderdelen aanhangen. Dit was direct een positieve binnenkomer, zo weet je direct goed wat je te wachten staat en kun je het overzicht houden.

Dit is mooi, want de cursus is toch echt een beetje te lang om in één sessie te volgen.

Onderdeel 1: Wat is een gesprek nu eigenlijk (diepgaand)

Dit is het fundament van alle gesprekken. Tom legt hierin uit wat een gesprek nu eigenlijk is en wat vrouwen belangrijk vinden in een gesprek. Ik ging hier zelf nogal sceptisch in: ik weet toch wel wat een gesprek is?

Maar het ging niet over een gesprek in het algemeen, maar de diepte in. Tom verdeeld een gesprek in 4 fases en legt stap-voor-stap uit wat in elke fase belangrijke aandachtspunten zijn.

Geniale gesprekken pakket ervaringen en download

Veel mannen weten wel of ze een goed gesprek gehad hebben, maar weten niet WAAROM ze een goed gesprek gehad hebben. Een goed begin van de cursus.

Onderdeel 2 : Toolkit voor speelruimte en creativiteit

Nu je weet wat een gesprek is en vooral wat een goed gesprek aan moet voldoen, moet je leren improviseren. Wat doe je bijvoorbeeld als een gesprek stil valt? Een groot ongemakkelijk probleem dat ik zelf wel eens heb meegemaakt. Ik was dan ook erg blij dat dit in de cursus aangekaart werd.

Verder leert Tom je hoe je een gesprek kunt sturen naar de kant waar je het naartoe wil hebben.

Onderdeel 3: Maak het tastbaar

Dit onderdeel bestaat uit waardevolle praktische voorbeelden. Tom laat opgenomen gesprekken zien waar de tools uit onderdeel 2 toegepast worden. “Als ik dit zeg, gebeurd dat” Allemaal heel erg uit het dagelijks leven.  

Mijn resultaten

Een gesprek voeren met vrouwen ging mij altijd redelijk af tot een zekere hoogte.

De gesprekken kwamen vooral voort uit humor en een beetje ouwehoeren. Hiermee kun je al snel een half uurtje vol praten. Maar wat doe je hierna …? Vooral in de langere gesprekken ontbrak het me aan wat zelfvertrouwen. Dit kwam denk ik vooral voort aan een gebrek aan kennis en ervaring.

Met de kennis uit de training heb ik dit gebrek aan kennis dus opgelost! Ik heb vooral geleerd hoe ik meer intimiteit in een gesprek kan krijgen en een date kan laten “escaleren”, als je begrijpt wat ik bedoel 😉  

Wat zeggen anderen over dit pakket?

Wat ik ook nog even voor deze Geniale Gesprekken Pakket review heb opgezocht zijn ervaringen van anderen. Stefan van 39 heeft al ervaringen met Masterflirt:

“Tot nu toe hebben we vooral een theoretisch kader gekregen, waarvan nog meer volgt, maar ik verheug me extreem op de vele Voorbeeldvideo’s / geluidsfragmenten waarbij Tom laat horen hoe het moet! De theorie zal dan hopelijk echt op zijn plaats vallen. Ook heb ik zin in de webinars, waarbij ik alle vragen kan stellen die ik op dit gebied nog heb en kan leren van de vragen en antwoorden van collega masterflirters!”  

Jeroen is onlangs ook begonnen met de videocursus:

“Onlangs gestart met de curus. Prettig is dat eerst de theorie wordt uitgelegd. Weet je een beetje wat je te wachten staat en waar je in het algemeen op moet letten. Daarna komt het toffe gedeelte, namelijk de tools om hetgeen wat gedaan moet worden in praktijk toe te passen. Dit is gewoon oefenen. Ik kreeg direct positieve feedback op mijn “nieuwe” kwinkslagen die het gesprek een stuk interessanter maakte.”

Allemaal net als ik, vrij positief dus!  

Geniale Gesprekken Pakket prijs

Wat natuurlijk ook niet onbelangrijk om te weten is, is de Geniale Gesprekken Pakket prijs.

De prijs voor deze videocursus is 57,- euro, wat ik op zich wel een redelijke prijs vind voor een videocursus van een aantal uur aan materiaal. Voor andere cursussen op dit gebied betaal je toch vrij snel vijf tot tien keer zoveel.

Nu is even de vraag: Wat zijn goede gesprekken met vrouwen die sneller “escaleren” jou waard?

100% Geld Terug Garantie

Mocht je nu nog twijfelen of het Geniale Gesprekken Pakket wel iets voor jouw is heb ik goed nieuws. Tom kent voor al zijn Masterfirt producten, dus ook voor deze videocursus een 100% tevredenheidsgarantie. Dit betekent dus dat je standaard binnen 30 dagen zonder gedoe je geld terug kunt vragen.

Zo loop je dus geen enkel risico op een miskoop. Je kunt het gewoon uitproberen en hebt dus alleen maar te winnen …  

Geniale Gesprekken Pakket kopen 

**Product is niet meer beschikbaar**

Het beste alternatief voor dit product is volgens ons: FLOW van AttractionGym

Hopelijk ben je na het lezen van deze Geniale Gesprekken Pakket review ook klaar voor de volgende stap in je dating leven, en kun je niet wachten om met de videocursus aan de slag te gaan.

Het Geniale Gesprekken Pakket is meest complete videocursus die je zal vinden over het voeren van gesprekken met vrouwen.

Je krijgt alle informatie die je nodig bent om vanaf vandaag intieme gesprekken te kunnen voeren. 

Het Geniale Gesprekken Pakket kopen doe je via onderstaande kortingslink.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>