Conversatie Koning Review: Nooit meer een Blauwtje lopen?

Benieuwd naar Conversatie Koning van AttractionGym? Waarschijnlijk wel, anders had je deze pagina waarschijnlijk niet gevonden. 

Misschien ben jij net als heel veel mannen, niet zo goed in het aanspreken van vrouwen.

Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar informatie over het escaleren naar meer dates. 

Hoe dan ook ik besloot een aantal maanden geleden ook aan de slag te gaan met Conversatie Koning en kan je er dus van alles over vertellen.

Wat is Conversatie Koning?

Voordat ik mijn review, ervaringen en mening ga delen wil ik je eerste vertellen wat Conversatie Koning nu eigenlijk is.

Conversatie Koning is een online training waarin mannen leren hoe je gesprekken met vrouwen kunt voeren. Het is een training in de vorm van een E-book en een videotraining waarin alles wordt behandeld. 

Je leert hoe je gesprekken met vrouwen kunt beginnen en ook op gang kunt houden.

conversatie koning download pdf

Het is een speciaal systeem om van elke man een goede conversatie partner te maken. Volgens de makers is het systeem een weg naar verliefdheid, ongeremde seks en alles daar tussenin. 

Door wie is Conversatie Koning gemaakt?

De makers van de Conversatie Koning zijn Arnoud en Daan van AttractionGym.nl 

AttractionGym (link) is zeker geen onbekenden van ons, ze bijvoorbeeld ook de maker van Sociale Superster en een andere coaching programma´s.

Ze staan al jarenlang bekent als een betrouwbare website waar je terecht kunt voor tips over de omgang met vrouwen.

Naast online cursussen en trainingen verzorgen Daan en Arnoud samen met AttractionGym ook seminars en trips met als doe het versieren van zoveel mogelijk vrouwen.

Voor wie is Conversatie Koning bedoeld?

Conversatie Koning is bedoeld voor mannen die graag meer succes willen met vrouwen. 

Wanneer jij een man bent die wat moeite heeft met het aanspreken van mooie vrouwen, kan dit wel eens dé oplossing zijn die je leven kan veranderen.

Er is ook een grote groep mannen die wel vrouwen durven aanspreken maar niet zo goed weten wat ze na deze eerste "cruciale minuut" moet doen. Ook dit wordt uitvoering in deze training behandeld.

conversatie koning review en ervaringen

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald? 

Ik zal je ook nog even vertellen wat er gebeurd nadat je hebt betaald, zo kom je niet voor verassingen te staan.

Nadat je hebt betaald voor de Conversatie Koning wordt je direct naar een geheime pagina gebracht waar je een account kunt aanmaken voor het ledengedeelte van AttractionGym.

De training begint direct bij het belangrijkste; cruciale fouten die veel mannen maken en waarom mooie vrouwen je als een "normale saaie man" zien. 

Daarna gaat het steeds verder in een conversatie. Wat moet je bijvoorbeeld doen om de aandacht van een vrouw die tientallen keren op een avond wordt aangesproken, vast te houden?

Alles in de training wordt voorgedaan aan de hand van duidelijke instructies in de video's. Wat moet je vooral wél doen? Wat moet je vooral niet doen?

Persoonlijke resultaten

Wat je waarschijnlijk ook wel wil weten is wat mijn persoonlijke resultaten tot zover zijn na het volgen van deze training. Ik ben een vrij theoretisch iemand en vind de praktijk vrij lastig. 

Ik heb eerst de video's wel een stuk of tien keer gekeken voordat ik zelf aan de slag ging in een vaste kroeg. Wat ik vooral merkte is dat ik met deze nieuwe en grotere vrouwenkennis een stuk zelfverzekerder overkwam.

Zoals je misschien al weet zijn vrouwen enorm aangetrokken tot een man met een zelfverzekerde houding. In de Conversatie Koning videotraining noemen ze dat ook wel de "state" waarin je zit.

Wat straal jij uit naar je omgeving met je lichaamstaal?

Behalve meer zelfvertrouwen kon ik ook veel beter spontane gesprekken beginnen over de raarste dingen, met een verrassend positief effect. 

Ik ben er vooral achter gekomen dat "Girls just want to have fun"  zeker waar is. Alles hoeft niet zo van jou te komen, vrouwen zijn ook nieuwsgierig naar jou als je goed overkomt. Inmiddels heb ik met meerdere vrouwen contact "meer dan leuk" contect die ik heb ontmoet dankzij de training 🙂

Extra's of bonussen 

Naast de normale video's krijg je ook nog een aantal extra's, dit zijn we inmiddels wel gewent van AttractionGym, namelijk:

  • De Kroonjuwelen: 575 Voorbeeld-zinnen – In elke situatie een grandioze reactie
  • BONUS VIDEO – Van gesprek naar zoenen in 5 simpele stappen
  • BONUS VIDEO – Come-Backs voor al haar bijdehante opmerkingen
  • BONUS VIDEO – Overdag ontmoeten, zoenen en meenemen

De bonussen zijn van de zelfde goede kwaliteit als je training zelf. Voor met de "come-backs voor al haar bijdehante opmerkingen" heb ik veel LOL gehad. 

Ervaringen van andere gebruikers

Je heb mijn ervaringen met de Conversatie Koning training kunnen lezen. Wat zijn de ervaringen en meningen van andere gebruikers? Ik ging even voor je op zoek. 

conversatie koning ervaringen

Zowel op Facebook en de website van AttractionGym zijn de ervaringen ronduit positief te noemen. Normaal betaal je namelijk ook flink meer voor een training van deze omvang.

Conversatie Koning prijs

De Conversatie Koning training kost in totaal 97,- euro, wat ik vrij redelijke prijs vind. Voor de prijs van twee gemiddelde stapavonden krijg je training hoe jij stap-voor-stap vrouwen kunt versieren. 

Ik weet wel zeker dat je hier (heb ik zelf ervaren) op alle vlakken van je leven voordeel kunt halen uit deze technieken. Het verbeterd je sociale vermogen enorm.

Het is een kwestie van kennis tot je nemen en dit in de praktijk brengen. AttractionGym heeft dit in deze training erg goed gedaan. 

60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Twijfel je nog of Conversatie Koning wel iets voor jou is?

 Dan heb ik goed nieuws! Deze training kent namelijk een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zo overtuig zijn de makers van dit product.

Je kunt het dus eigenlijk gratis en zonder risico te lopen op een miskoop uitproberen.

Conversatie Koning kopen of niet (+Kortingslink!)

Wil jij leren op een natuurlijk manier leren vrouwen aanspreken? Dan is dit het Conversatie Koning E-book van meer dan 575 zinnen + de videotraining iets wat je leven kan gaan veranderen.

Zoals je al hebt kunnen lezen zijn mijn ervaringen enorm positief en kan deze training elke man aanraden.Het mooie is ook dat je dankzij de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie geen enkel risico kunt lopen. 

Conversatie Koning kopen met korting doe je nu via onderstaande link.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>