CharismaGod Review & Ervaringen: Moeiteloze voorsprong bij vrouwen?

Ben jij op zoek naar een eerlijke CharismaGod review? Die kans is vrij groot als jij op deze pagina terecht bent gekomen. 

Misschien sta je wel op het punt om met deze videotraining van AttractionGym te beginnen, maar ben je toch nog even via Google gaan zoeken naar reviews en ervaringen.

En dat is maar goed ook. Ik zal in deze review namelijk precies vertellen wat je kunt verwachten van dit nieuwe product. We gaan het in het artikel hieronder hebben over de inhoud en hoe het product is opgebouwd. 

Daarnaast laat ik je uiteraard weten of dit volgens ons jouw zuurverdiende centjes wel waard is. Lees dus vooral even verder!

Wat is CharismaGod?

Voordat ik je mijn review en ervaringen van CharismaGod ga vertellen, wil ik je eerst even laten weten wat het nou eigenlijk is. 

Het kan namelijk ook maar zo zijn dat je dit nog helemaal niet weet, en helemaal nog niet bekent bent met de producten van AttractionGym.

wat is charismagod attractiongym

CharismaGod is een videocursus die vol zit met ongeveer 14 uur aan inhoud. Het is volgens de makers het resultaat van een jarenlange zoektocht na het coachen van honderden mannen. 

Het bevat informatie die je nodig bent voor een optimale houding, lichaamstaal en uitstraling. Dus het verbeteren van je passieve aantrekkingskracht ook wel charisma genoemd.

Dit schijnt allemaal gepresenteerd te worden op een manier die makkelijk in de praktijk toe te passen is. 

Door wie is CharismaGod gemaakt?

CharismaGod is gemaakt door het team van AttractionGym. Een bedrijf dat zich richt op het coachen van mannen als het gaat om succes met vrouwen.

Dit zijn geen onbekenden in de datingwereld. Ze hebben inmiddels een tiental trainingen gemaakt zowel online als offline.

Eén van de bekendste en succesvolste versiersystemen (Lees hier onze FLOW Review) is ook door dit team gemaakt. 

Dit lat ligt dus bij deze nieuwe training vrij hoog...

sociale superster videocursus reviews ervaringen

Voor wie is CharismaGod bedoeld?

Deze videotraining is gemaakt voor mannen die zich zelfverzekerder, charismatische en succesvoller willen voelen.

De informatie in deze videotraining is natuurlijk gemaakt door een bedrijf dat mannen datingtips/ coaching geeft. Dit neemt natuurlijk niet weg dat deze informatie ook handig is in allerlei andere sociale situaties, zoals op je werk. 

Eén van de doelen van de makers is om jou de best uitziende man in de ruimte te maken en vrouwen opeens heel anders naar je gaan kijken.

Wat gebeurd er nadat je je hebt aangemeld?

Net als andere cursussen van AttractionGym is het aanmeldproces enorm simpel. Vrijwel direct nadat je hebt betaald, krijg je een mailtje met je inloggegevens. 

Met deze gegevens kun je inloggen op het speciale ledengedeelte. Hieronder zie je het mailtje die ik vrijwel direct kreeg van Daan de Ram na de betaling.

charismagod inloggen attractiongym

Eigenlijk kunt je dus, net als bij de andere producten, vrijwel wel direct bij de training. Het duurt letterlijk vijf minuten om een account aan te maken en in te loggen. De betaling ging ook zeer snel en soepel via iDEAL.

Mijn eerlijke CharismaGod review, ervaringen en mening

Goed, laat me je nu mijn CharismaGod review gaan vertellen. Laten we beginnen met de inhoud en vormgeving van de videotraining.

Inhoud & vormgeving

De inhoud van deze videotraining bestaat uit drie delen. Namelijk:

  • Deel 1: Charisma Mastery - Indruk maken met houding, lichaamstaal en uitstraling.
  • Deel 2: Stijlbaas - Aandacht trekken met kleding + gevoel voor stijl
  • Deel 3: Ultiem Uiterlijk - Wat vrouwen aantrekkelijk vinden aan mannenlichaam, gezicht, haar & huid.

Per deel is er ongeveer 5 uur aan videomateriaal over verschillende deelonderwerpen.

Zo leer je in deel 1 interessante anticipatie technieken waarmee je overkomt als een expert. Niet alleen tegenover vrouwen, maar dus ook handig in allerlei andere sociale situaties. 

Deel 2 gaat voornamelijk over kleding en accessoires die je beter wel of niet kunt gebruiken. Denk aan pasvorm en  gebruik van verschillende kleuren. 

In deel 3 gaat het over alles wat met een mannenlichaam te maken heeft. Het is vrij uitgebreid. Er wordt zelfs gesproken over oksel, borsthaar en je gebit.

Ik vind het goed dat er is gekozen voor deze verdeling van onderwerpen. Zo kun je vrij snel persoonlijk een keuze maken wel deel je prioriteit geeft. 

De video's zijn van dezelfde kwaliteit als we van AttractionGym gewend zijn, namelijk uitstekend. Daan ook goed hij op een boeiende manier informatie kan over brengen.

Verschil met andere AttractionGym producten

De kans is vrij groot dat jij al bekent bent met andere producten van AttractionGym, en dat je niet zo goed weet welke training nou bij jouw past. 

Daarom wil je ik je nog even laten weten in deze CharismaGod review, deze in het rijtje past volgens ons. In de afbeelding hieronder, zie je een overzicht van alle gerelateerde producten.

productoverizicht attractiongym

CharismaGod vervuld een behoefte die met de andere trainingen nog niet was behandeld (nog geen echte focus geweest). Namelijk uitstraling, uiterlijk & verzorging. 

Want volgens de makers:

Succes met vrouwen = je versierskills + je uiterlijk

Het komt er een beetje op neer dat de coaches van AttractionGym de afgelopen jaren honderden mannen voorbij hebben zien komen met een stijl die te omschrijven is als `jongensachtig, `veilig` en `nietszeggend`.

Deze mannen saboteren hun passieve aantrekkingskracht (Charisma) met een gebrek aan kennis.

Juist die kennis leer je voor jouw persoon te optimaliseren met CharismaGod. En dat doen ze enorm goed in deze in drie delen opgebouwde training.

Wat je echt leert is dat de manier waarop je eruit ziet wel degelijk bepaalt in welk hokje mensen je stoppen. Het bepaald de manier waarop mensen op je reageren en hoe ze je behandelen.

Bonussen 

Waar ik het ook nog even met je over moet hebben zijn de bonussen. 

Die zijn namelijk niet mis bij deze training. Ik vind het persoonlijk ook vrij vreemd dat content met zoveel waarde wordt bestempeld als "Bonus". 

Dit krijg je allemaal extra, dus naast de normale videotraining: 

  • Bonus 1: Geld besparen terwijl je er beter uit ziet
  • Bonus 2: Stijlbaas webinars (met Amber)
  • Bonus 3: Simpel & Snel spieren (beter lichaam plan)
  • Bonus 4: Daan's 30 Dagen charisma challenge
  • Bonus 5: Toegang tot stijlbaas WhatsApp groep (foto advies voor nieuwe outfits)
  • Bonus 6: Geile Geuren Gids (lol): De beste geurtjes waarmee je de aandacht trekt
  • Bonus 7: 50% korting op Daan's personal shopper (professioneel model)

Er zijn namelijk zoveel tips en andere waardevolle informatie in deze bonussen, dat er eigenlijk een training op zich van gemaakt zou kunnen worden. 

Let wel even op! Deze bonussen zijn volgens de makers tijdelijk.

Check dus even goed de productpagina (via de knop onderaan dit artikel) of je ze er nog bij krijgt.

Resultaten & CharismaGod review conclusie

Er is voor mij geen twijfel over mogelijk dat je door het volgen van deze videotraining meer kennis en kunde heb gekregen op het gebied van persoonlijke verzorging en uitstraling (= Charisma). 

Vooral de tips in de bonussen vond ik vrij waardevol. Ik was nooit een geurtjes/ aftershave gebruiker (uiteraard wel Deodorant Roller) maar na het lezen van het belang hiervan heb ik toch wat besteld nu. 

Door de `infield voorbeelden` in deel 2 en geloof ik nu direct dat de juiste combinatie tussen houding en stijl een enorm verschil kan maken.

De charisma challenge van 30 dagen lijkt mee ook leuk om een keer uit te voeren. Hiermee leer je de kennis uit de videotraining echt toepassen.

Al met al zeker een aanrader voor elke man die wil investeren in zichzelf. Echt een veel betere investering dan een nieuw horloge of een dure smartphone!

CharismaGod prijs 

De prijs van CharismaGod is 249,- euro, wat best een forse prijs lijkt. Als we het echter vergelijken met andere producten van AttractionGym, valt dit best mee. 

Zo is BerichtenBaas (online chatten met vrouwen cursus) 298,- euro, en is FLOW (complete training + support) 597,- euro.

Je moet CharismaGod ook niet zien als een boek of bestandje wat je even kunt lezen en downloaden. Nee, dit is een serieuze videotraining, waar je je hele leven iets aan zult gaan hebben. 

Wat is het jouw waard om precies te weten hoe je autoriteit kunt uitstralen waar vrouwen wild van worden? 

Daarnaast leer je hoe je kunt besparen op je kleding met de tips in deze training, waardoor je het eigenlijk onbewust weer terug verdiend in kleding uitgaven alleen.

30 dagen geld terug garantie

Twijfel je nog of CharismaGod wel iets voor jouw is? 

Dan heb ik vrij goed nieuws voor je. Dit product kent, net als de andere producten van AttractionGym, een niet goed geld terug garantie van maar liefst 30 dagen. 

Mocht je om voor reden dan ook niet tevreden zijn met de videotraining, storten ze zonder gedoe je geld direct terug. 

charismagod attractiongym daan de ram kopen

CharismaGod kopen (+7 exclusieve bonussen!)

Hopelijk ben je na het lezen van deze CharismaGod review net zo enthousiast over deze training als wij dat zijn. Het is echt een uitstekende aanvulling op de andere trainingen van AttractionGym, maar kan ook prima gevolgd worden door mannen die nieuw zijn met de producten.

Was vast staat is dat je met deze serieuze training alles gaat leren over wat écht werkt als het gaat om passieve aantrekkingskracht.

Stel je is voor hoeveel makkelijker het zou zijn als jij een soort van David Beckham modegevoel gedownload krijgt in je brein. Of als je ontdekt hoe je je uitstraling verbeterd en het maximale uit je lichaam kunt halen.

Via onderstaande knop ga je direct naar de speciale kortingspagina waar je je kunt inschrijven voor CharismaGod inclusief de 7 bonussen. {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>