Blauwdruk van het Mannenbrein Review: 7 Dingen die Mannen Verlangen

Ben jij opzoek naar een Blauwdruk van het Mannenbrein review?

Dat kan zo maar zijn als jij op deze pagina terecht bent gekomen. Het kan ook zijn dat je gewoon nieuwsgierig bent wat dit nu eigenlijk is. Er zijn namelijk nog niet zoveel informatieproducten voor vrouwen te koop als het gaat om dating.

Misschien ben je zelf op dit moment wel opzoek naar antwoorden. De mannen die je date reageren allemaal weer anders en je weet niet meer wat ze nu eigenlijk willen. 

Als dit het geval is moet je deze review sowieso even verder lezen. Ik ga je namelijk precies vertellen waarom dit wel eens super waardevol voor je kan zijn!

Wat is Blauwdruk van het Mannenbrein?

Voordat ik je mijn review ga vertellen wil ik je eerst nog even vertellen wat Blauwdruk van het Mannenbrein nu precies is. 

Blauwdruk van het Mannenbrein is een videocursus waarin je gaat leren wat dé zeven dingen zijn die een vrouw voor onschatbare waarde maakt voor een man. 

Je krijgt onder andere handvatten aangereikt om voor jezelf te achterhalen waar het in het verleden wel eens fout gegaan kan zijn in je relatie met mannen.

blauwdruk van het mannenbrein

Wie is Mathijs Dingjan - de maker?

Laat ik je ook direct even vertellen wie de maker is van deze videocursus, namelijk Mathijs Dingjan.

Mathijs is een zeer ervaren datingcoach die ooit begon met het helpen van mannen. Door de jaren heen heeft Mathijs samen met de andere coaches van AttractionGym, duizenden mannen geholpen.

Via zijn website Mannenbrein.nl, helpt hij inmiddels duizenden vrouwen aan een beter liefdesleven.

We kennen Mathijs ook een andere  succesvolle videocursus, namelijk: ​De Man van je Dromen Krijgen en Houden

Het begon allemaal met berichten en mailtjes van vrouwen die radeloos waren met het contact met mannen. Mathijs kwam er zodoende achter dat het lang niet alleen maar mannen waren die cruciale fouten maakten, als het ging om daten. 

Hij besloot dan ook al snel om al zijn kennis en kunde te bundelen in videocursussen voor vrouwen.

Mathijs weet namelijk uit eigen ervaring én alle ervaring die hij als datingcoach heeft opgedaan, namelijk precies wat mannen zoeken in een vrouw.

mathijs van mannenbrein

Voor wij is Blauwdruk van het Mannenbrein bedoeld?

Blauwdruk van het Mannenbrein is bedoeld voor vrouwen die voor eens en altijd willen weten hoe mannen denken en wat ze verlangen. 

Het is een videocursus voor vrouwen die bepaalde acties van mannen totaal nog niet kunnen doorgronden, en no toch weleens willen weten waar ze aan toe zijn. 

Jij moet deze review vooral even verder lezen als jij het volgende wel eens hebt gehad:

 • Je had het leuk met een man, maar opeens laat hij niets meer van zich horen;
 • Zo maar uit het niets opeens boos en of geïrriteerd gedrag vanuit de man;
 • Je doet alles wat hij zegt en vraagt maar toch wil hij niet series worden.

Het komt er op neer dat het vrouwenbrein TOTAAL anders in elkaar zit, en er nog veel kennis uitgewisseld dient te worden voordat begrip wederzijds is. 

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Wat wij altijd even doen met onze reviews is direct vertellen wat er gebeurd nadat je hebt betaald voor een videocursus. 

Nadat je hebt betaald voor deze cursus via PayPro, wat een betrouwbare Nederlandse betalingsdienstverlener is, krijg je vrijwel direct een mailtje van Mannenbrein. 

Mannenbrein.nl is de website achter Blauwdruk van het Mannenbrein. 

Je krijgt direct instructies om een account aan te maken in het ledengedeelte en kunt eigenlijk binnen een paar minuten aan de slag met de video's.

Onze Blauwdruk van het Mannenbrein review en mening

Nu je een beetje weet wat deze videocursus precies is en door wie het is gemaakt, zal ik je mijn review vertellen. 

Laten we beginnen met het de inhoud en vormgeving.

Inhoud & vormgeving

Wij zijn inmiddels wel gewend om met het ledengedeelte van Mannenbrein te werken. Het systeem is namelijk gemaakt met de zelfde programma's als die van AttractionGym, waar Mannenbrein deel van uit maakt. 

Dit geeft dan ook direct een goed gevoel, zij hebben namelijk al jaren ervaring in het doorgeven van waardevolle informatie en het maken van videocursussen. 

mannenbrein ledengedeelte toegang

Het is dan ook geen verassing om te zien dat alles er tip top uitziet. Alles is mooi opgedeeld in delen en je kunt zien waar je bent gebleven met een videocursus. 

Als we gaan kijken naar de inhoud van deze blauwdruk, worden de volgende dingen behandeld:

 1. De de 7 dingen waar elke man naar verlangt
 2. Wat mannen echt willen en denken
 3. Waarom hij zich soms onverwacht terug trekt
 4. Waarom hij niet direct serieus wil worden
 5. Welke bevestigingen mannen nodig hebben
 6. Waarom jij soms het tegenovergestelde moet doen van wat hij zegt
 7. Hoe jij kunt opvallen tussen alle andere vrouwen
 8. Een ding dat je hem vanaf het eerst moment moet willen geven

Sommige dingen in deze videocursus kunnen voor vrouwen als "schokkend" worden ervaren en veel "ooooh daaarommm..." momenten opleveren. Dat is ook direct de waarde die Mathijs door wil geven. 

Ervaringen van deelneemsters

De reacties die Mathijs en wij krijgen zijn tot nu toe enorm positief. 

Zo zijn er via app en Facebook vooral berichten zoals onderstaande te vinden:

blauwdruk van het mannenbrein ervaringen

Blauwdruk van het Mannenbrein prijs

De prijs van Blauwdruk van het Mannenbrein is op dit moment 7,- euro, wat wij echt een koopje vinden als je kijkt wat je er voor krijgt.

Voor de prijs van twee drankjes op een hip terras, kun jij dus al toegang krijgen tot iets wat zo maar het begin kan betekenen van vele mooie dingen. 

De prijs is op dit moment zo laag omdat Mathijs zoveel mogelijk vrouwen deze eerste stap wil laten zetten. 

30 dagen geld terug garantie

Mocht je nog twijfelen of deze blauwdruk wel iets voor jou is, dan heb ik goed nieuws voor je.

Deze videotraining kent namelijk een 30 dagen lang volledige geld terug garantie. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met de inhoud, dan kun je direct die zeven euro's terug op je bankrekening.

Je stuurt dan gewoon een mailtje naar Mathijs en hij regelt het direct voor je. Daar gaan ze bij Mannenbrein echt niet moeilijk over doen!

Blauwdruk van het Mannenbrein kopen

Zoals je hebt kunnen lezen in deze Blauwdruk van het Mannenbrein review, zijn wij blij voor alle vrouwen dat ze eindelijk toegang hebben tot producten zoals deze.

Het is een videocursus die jou omgang met mannen wel eens voorgoed kan veranderen. Wat is het jou waard om de intenties van mannen direct te kunnen "lezen"?

Met de 30 dagen geld terug garantie kun je de videocursus als het ware gratis uitproberen. Je hebt dus niets te verliezen, en een geweldige relatie te winnen!

Toegang tot de Blauwdruk van het Mannenbrein?

Dat regel je vandaag via onderstaande kortingslink!


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>